0 oy
106 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (273 puan)
Bu hastane de sizce hangi doktor daha iyi giden var mı aranızda 
Gebelik haftası 11+2

5 Cevap

0 oy
(359 puan)
Ben orda çalıştım doktorlar aynı doktor doktordur iyiler ama hastane çok pis şehir hastanesini oneriririm
(273 puan)
Çok uzak orası ya bu hastane yakın olduğu için randevuyu oraya aldım normalde azerbaycanda yaşıyorum ama bi süre orda kalcam doktor bulmam lazım 2 aylık :)
(359 puan)
Doğum fln yapmicaksan sadece muayene olacaksan git bişey olmaz onlar da doktor ,:)
-Reklam-
0 oy
(67 puan)
Hastane olarak yorum yapamam doktoru normal yani ama cidden aşırı pis bir hastane eğer oraya yakınsanız Mamak devlet hastanesini de öneririm yeni yapıldı ve aşırı temiz 
0 oy
(30 puan)
Ben ilk öğrendiğim de oraya gitmiştim. Çok aşırı kalabalık pis bir hastane. Onun yerine Cebeci tıp fakültesine gidiyorum.çok memnunum. 
0 oy
(237 puan)
Canım kesinlikle tavsiye etmem.ilk gebeliğimde oraya gittim 5 haftalikken dış gebeliktir diye sürekli 2 günde bir kontrol ettiler. Bir kaç gün sonra kanamam oldu gittim bana ilac bile vermediler zaten ilk gebelik dusuk olur hemen hamile kalabilirsin diye eve gönderdiler. Burda okudum öğrendim progestan ilacını vs.
0 oy
(719 puan)
Gazi üniversitesine sıra bulabilirsen orayı tavsiye ederim ama randevu saatinden önce gitmelisin çünkü orada tekrar sıra oluşturuluyor. Bulamazsan da şehir hastanesi o da olmazsa Etlik Zübeyde de fena değil yorumlar kötüydü burada ama ben orada da bir sorun yaşamadım. Ama Gaziye gitmeye çalış derim.

647,971 soru

3,415,762 cevap

4,246,220 yorum

183,148 üye

...