0 oy
665 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (176 puan)

Kızlar ben hamile kalır kalmaz bel agrim başladı... Progestan 100mg la başladım.... benim 6 haftalıkken kanamam olmuştu progestan 200 mg çıkartılmıştı. Kanama kesildi bitti .... Hala devam ediyorum ilaca...Şuan 17+2 bebegin esi önde . aşağıda değil önde.. Cinsiyette ogrenemiyorm.. biraz önce bir damla kadar pembemsi kan gördüm bel agrim var  sizce neden gelmiş olabilir sadece bir damla devamı yok ayin 4 e randevum var doktora gidecem zaten..  Bir de merak ettiğim bu düşük tehlikesi ne kadar devam ediyor kaç aylık olunca düzelecem anlamadım moral olarak çok üzgünüm kotu hissediyorum korkuyorum ... biraz uzun oldu kusura bakmayin

Gebelik haftası 17+2

3 Cevap

0 oy
(685 puan)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun şuan gidebilme imkanın varsa beklemeden git hastaneye yaşadığın her kanama düşük tehlikesi değildir enfeksiyonda  kaynaklı kanamalar da yaşanabilir ama tedbir almakta fayda var tabi ki.. 24.haftaya kadar düşük , 24 ten 35 36 ya kadar da erken doğum diye adlandırılır.. bu tehlike şu haftada kesin geçer diye bi şey söylememez ne yazık ki..yavrunu sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallaj

(685 puan)
Bırakmaz annesi bırakmaz merak etme sen sadece dua et ve konuş onunla :) eğer şuan hastaneye gitmeyi düşünmüyosan yat sadece tuvalet için kalk başka hiçbi şey yapma ve içini de ferah tut kötü kötü şeyler düşünme miniğin de etkilenir üzülür sonra :)
(176 puan)
Piskolojimi bozdular gitmek hic istemiyorum . kan gelmesi buraya sorulmaz yani ben öyle düşünüyordum sorana kadar hastaneye gidilmeli diye. Ama şuan ki durumuma bakıyorum bu korkuyla gidemem o yüzden buradan sordum tesekkur ederim cevaplariniz icin
(685 puan)
Haklısın valla bazı doktorlar çok anlayışsız oluyolar Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah Rabbim vaktinde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah rica edrrim ne demek :)
(176 puan)
Cümlemizi merhametlilerle iyilerle karsilastirsin inşaAlllah
(28 puan)
Ufak Bi yanlış bilgi olmuş ben yenidoğan yogun bakımda 8 senedir sorumlu hemşirelik yapıyorum güvenmeniz açısından söyledim bunu istediğinizi sorabilirsiniz. 22 hafta ve altı bebekler düşük sayılıyor.  23 hafta ve 36 hafta arası Prematüre Bebek oluyor.
-Reklam-
0 oy
(3,692 puan)

Canım plesentanın önde olması ön duvar anlamına geliyor yani rahime yakın demek aşağıda olmasından farkı yok yani.Bende de aynı sıkıntı var doktorum leke tarzı kanamalara neden olabileceğini söylemişti.Taze ve çok miktarda değilse telaş yapma demişti bana.Senin aynımıdır bilemedim.20.haftaya kadar düşük riski devam eder.Ama plesenta yukarı çıkmazsa erken doğum riski başlar.Rabbim şifa versin.

(176 puan)
Çok azdı 1 damla
0 oy
(863 puan)

canim benim duwuk tehlikesi ben 3aya kadar diye biliyorum duwuk olmaz.merak etme.doktora gidinceye kadar dinlen.inwallah bir wey olmaz)

(176 puan)
İnşaAllah tesekkur ederim

İlgili sorular

644,165 soru

3,402,263 cevap

4,229,734 yorum

182,169 üye

...