0 oy
161 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)
Arkadaslar merhaba ilk gebeligim 32 haftalik hamileyim qcaba bu haftada dogum icin bir zaman verirlermi
Gebelik haftası 31+3

3 Cevap

0 oy
(1,571 puan)
Canım normal doğuma engel yoksa zaten muhtemel doğum tarihin neyse o zaman gelir. Doğum tarihi sezeryanlarda önce belirlenen bişey.
-Reklam-
0 oy
(3,437 puan)
Sezeryan mi düşünüyorsunuz 
0 oy
(386 puan)
Bunu ben de merk ediyorum  kontrolun de verirse doktor bana da mesaj atarmisin canim  ekim 17 de ogrenecegim ama merk ettigim sorulardan biri de buydu acaba  doktor soyler mi ki bu kontrolde diyordum.  Benden once ogreneceksin bana da haber et :) 
(429 puan)
Ilk ben haber edeyim o zaman canim =)Tam 32 haftalik iken kontrole gittigimde bebegim bi hafta önde gidiyordu hep basindan beri 11 Kasima gun almak istedigimi soyledim belki daha erken alabiliriz 5 6sı gibi dedi ve vermedi doktorum normalde oyle yapmaz ilk oglumda 1.5ay oncesinden almıştım sezeryan gunumu ve 2 gun once sancim geldi o da onde gidiyordu 1 hafta bunda da ayni seyi yasayabiliriz diyor. 34. hafta tekrar kontrolum var o zaman kesinlestirecegiz galiba ama ben yine 38. hafta icinde dogum yapmak istiyorum kendi gelmek istemezse tabi bana 37. hafta erken geliyor.
(386 puan)
Doktor bana  37 haftalik da falan dedi bi ara  son kontrolde   bana da bir hafta onde gidiyor gelisimi de dedi ama dogum hakkin da konusmadik 32. Hafta da gel sen dedi       17 ekime aldim bende randevuyu devlete gidiyorum  ozeldeydim hersey yolunda gidiyor diye devlete gectim artik baya bi abartmaya baslamisti doktorum muayne ucreti falan fazla birde 1 saatlik yol  cekiyordum. Devlet hastanesi de evime 5 dk mesafede yurume ona gectim . Devlette ki doktorumu da sevdim ama henuz normal dogum yada sezeryan hakkin da bi konusma yapmadik.  Ozel deki doktorum normal doguma pek uygun degilsin demisti.    Bu defa ki gidisimde baya soru yagmuruna sokacagim sanirim yenu doktorumu :))  bu arada saglikla kucagina al guzel anne :)
(429 puan)
Canim benim benim sezeryan olacak mecbur ilk oglum zorunlu sezeryan oldugu icin. Senin normal olma ihtimali varsa dogum gunu icin birsey diyemez 32. haftada. 34 35. haftalarda cati muayenesi yaparsa ona gore bir gun verebilir sezeryan olursa bence. Iyi yapmissin devletteki doktorundan memnunsan devam et ona ne guzel. Benim ilk dogum ozelde oldu ve cok memnun oldugum icin doktorumu değiştirmek istemedim tatlim. Insallah saglikla vakitlerinde gelsinler canim ❤
(1 puan)
Vala nts girdim 1 hafta once duzensiz kasilmalarim cikti birde enfeksiyon var bol bakteri gorunuyor idrarda acikcasi korkuyorum haftaya kontrol icin gidicem insallah bise cikmaz kasilmalardan sabahi sabah ediyoruz
(429 puan)
Aman canim kasılma aralıklarını dikkat et de erken gelmesin bebis. Erken mudahale ediliyor diyor benim doktorum cok gec kalinmadigi takdirde sanci durduruluyormus.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,232 göst.
28 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tucemm (214 puan) sordu
0 oy
2 cevap 133 göst.
4 Mart Doğum kategorisinde Meryemes. (16 puan) sordu
0 oy
2 cevap 59 göst.

647,879 soru

3,415,464 cevap

4,245,960 yorum

183,124 üye

...