0 oy
325 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Merhabalar ben 20 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Detaylı ultroson günümde doktorum önce kendisine gelmemi istedi sonra radyolojiden randevu verdi. Benimde kafam karıştı aynı gün iki defa ultrosona girmek bebege zararlı olmaz mı acaba ? Nasıl oluyor bu iş bilen biri varsa yazarsa cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Gebelik haftası 20

3 Cevap

0 oy
(1,064 puan)
Ben oZele gidiyorum canim bana doktorum su haftada şurada detayli cektir cektirdikten sonra bana gel dedi. Yarim saat 45 dakika surer tahmini ona gore ayarlayip aynı günde bana randevu alabilirsin demisti. Ultrason radyasyon değil ses dalgasi ile çalışıyor o yuzden sorun olacagini sanmam. 
(432 puan)
Özelde kendi doktorunuz detaylı yapmiyormu? Farklı bir yerdemi yapiliyor
(1,064 puan)
Hayır yapmıyor beni daha uzman bir doktora yönlendirdi. Yönlendirdiği doktor radyoloji doktoruydu onlar bizden daha tecrübeli uzmanlik alanlari bu bizden daha iyi yorumliyorlar demisti. Zaten perinatoloji yada radyoloji uzmaninin ayrıntılı ultrason yapması en saglikli dogru olaniymis.
(432 puan)
Tşk ederim bilgi için.
(1 puan)
Anladım canım teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(3,125 puan)
Belki doktorun bakmayacaktir baska bir yonlendirme yapacaktir  detaylı bebegin pozisyonuna göre 1 saat bile sürebiliyor
0 oy
(69 puan)
Detaylıyı bana da başka bir doktora verdiler alanları daha farklı oluyor sanırım. 1 saat sürdü. Sadece yüzünü göremedik en son sıkıldı galiba :) damarlarındaki kanın akışına kadar her şeyi görebiliyor doktor. İç organlarına vs hepsine bakıyor. Tekirdağ çorlu vatan hastanesinde 1000 TL ücret ödemiştik. Önemli olduğunu duyunca baktırdık, yoksa ücret fazlaydı gerçekten. Detaylıdan hemen sonra da kendi doktoruma muayene oldum, sonuçlara o da baktı. Çocuğun sağlığı hakkında kesin bilgi edinip bir durum varsa ona göre erkenden müdahale etmek için gerekli bir şeymiş. Şehir hastanesinde bizim ilde yapılmıyor, cihazların yetersiz olduğunu söyleyip geri çevirmişler tanıdıklarımı hep. Devlette sıradan muayene bile buyum başarı zaten. Özele mecburuz yani.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 170 göst.
0 oy
0 cevap 110 göst.
0 oy
6 cevap 527 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.

649,207 soru

3,420,344 cevap

4,251,740 yorum

183,486 üye

...