0 oy
754 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)
Merhabalar 2. Hamileliğim ama yinede çok heyecanlıyım kızımda 16+5 de kontrole gittiğimde öğrenmiştim yarın kontrole gidicez ve 15 haftalık olacak tam ultrasonda 1  hafta büyük çıkıyor acaba yarın cinsiyetini öğrenebilirmiyiz ???
Gebelik haftası 14+6

29 Cevap

0 oy
(69 puan)
14 haftalıkken özelde  yüzde 80 erkek demisti doktorum .gerçektende erkekmis
(80 puan)
Cevapladiginiz için çok teşekkür ederim bende normalde devlete gidiyorum 8  haftalıkken bir özele gittim bide yarın gidicez eşimle onunda görmesini istediğim için madem gidiyoruz cinsiyette öğrenelim dedik inşallah öğreniriz çok merak ediyoruz :))
(80 puan)
Kendini gösterirse doktor söyler değilmi
-Reklam-
0 oy
(69 puan)
14 haftalıkken özelde  yüzde 80 erkek demisti doktorum .gerçektende erkek mis
(80 puan)
O zaman benimkinde belli olur değilmi:))
0 oy
Evet canim hele erkekse cok yüksek ihtimalle gösterir haftasi musait çünkü genel de erkek bebekler önde gider diyolar hakkinda hayirlisi rabbim gönlündekini versin :)
(181 puan)
Ozelin cihazina guveniyorum ben kalitesi iyi doktorda tecrubeliyse eger yanilma payi yoktur allahin izniyle erkektir gormese soylemezdi :)sen icini ferah tut duani dilinden dusurme rabbim gonlune erkegi dusurduyse elbet onu sana verecektir
(80 puan)
İnşallah canım inşallah ben yinede haftaya tekrar sorup öğreneyim diyorum kimseye soylemicem hemen :)
(181 puan)
Ultrasyona girmeden yarim saat once iki tane cikolata ye meyve suyu veya normal suda olabilir bol ic azcikta idrara sıkış hemen gosterir kendini :)
(80 puan)
Bu gün o kadar çok hareketliydi ki anlatamam normalde hiç öyle değildi sakin di gitmeden önce pekmez içmiştim ondan herhalde :D
(181 puan)
O zaman gormustur oyle hareketliyse :)
0 oy
(132 puan)
Gösterirse öğrenirsin canım 
(80 puan)
Ay hadi İnşallah kız veya erkek ikisinden biri diye öğrenmek istiyor insan
(132 puan)
İlla merak ediyor canım insan tabiki çok normal senin canından kanından sonuçta ne gelirse gelsin rabbim den onu herşey den çok seviyor insan bu hayatta en güzel şey anne olmak
(80 puan)
Yani evet içimden çok erkek geçiyor ama hayırlısı olsun tabiki kız veya erkek fark etmez yinede isimleri hazır ne olursa olsun :))
(132 puan)
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
(80 puan)
Amin inşallah canım teşekkür ederim:))
0 oy
(88 puan)

Ben 13+3 te öğrendim canım biraz erken bir vakit ama doktorum çok emin olduğunu söyledi :)

(80 puan)
Devlette gördü ama söylemedi küçük daha dedi belli değil dedi 16 da dedi özelde daha iyi gösteriyor bakalım ne çıkacak
0 oy
(270 puan)
Tabiki. 12 de öğrendim 
(80 puan)
Ne güzel erkenden ogrenmissiniz sabırsızlanıyor insan:)) erkekmiydi acaba kız geç gösteriyor diyorlar doğrumu:))
(270 puan)
Hayır kız benimki
(80 puan)
O teori yanlış demek ki ultrosanla alakalı birazda sanırım iyi olunca anlaşılıyor hemen
0 oy
(572 puan)
Ben özelde 13+2 de öğrendim değişmedi 
(80 puan)
Erkek mi acaba genelde erkek daha çabuk gösteriyor diyorlar:))
(572 puan)
Hayır canım kız:)
(80 puan)
Her denilene inanmamak lazımmış:D bide şey diyorlar kese fasülye gibi olursa erkek Yuvarlak olursa kız diyorlar ben inanmıyorum ama doğru olan varmış
(572 puan)
Evet canım kızlar utangaç olur geç gösterir derdiler hep:) keseye göre tahmin de duydum ama baktım baktım hiç anlamadım inan canım)
(80 puan)
Ben öyle teorik şeylere inanmıyorum ya kurban olduğum Rabbim rahme düşürdüğünde belliymiş zaten ultrosanda doğrusu neyse o olur sadece hislere biraz güveniyorum:)
0 oy
(109 puan)
12 haftalıkken öğrenmiştim
(80 puan)
Ne kadar güzel bana devlette söylemedi küçük dediler yarın öğreniriz büyük ihtimalle:))
0 oy
(55 puan)
Merhaba.  Ben 12+0 da öğrendim cinsiyetini. Doktorunun cihazı iyiyse ve bebişin pozisyonu uygunsa sen de öğrenebilirsin tabi. 
(55 puan)
Benim kız :) ilk gebeliğimde de kızdı yine erken öğrenmiştim. Teknoloji sağolsun :)
(80 puan)
Benim ilk kızıma 2 kere erkek dediler en son 17 ye girecekken kız dediler ayrintilida tam belli oldu kız olduğu bakalım yarın ne olacak kız geç gösteriyor diyorlar ama yalanmış demek ki sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:))
(55 puan)
Amin inşallah canım. Kızı erkeği yok bence doktor tecrübeliyse cihazı da iyiyse söylüyorlar direk onunla alakalı.  7 sene öncede 12. Haftada öğrenmiştim kız olduğunu.  Bundada öyle oldu. Hayırlısıyla sende öğrenirsin inşallah. Herseyden önce sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez ama insan merak ediyor tabi:)
(80 puan)
Evet öğreneyim ona göre kıyafet bakayım yavaş yavaş alınınca ancak alınır hepsini bir anda alınmıyor çünkü öğrenince yazacağım sizede:))
(55 puan)
Bekliyoruz merakla :)
0 oy
(12 puan)
12+3le tahminde bulundu doktorum kii tecrübeli doktormus genelde erken tahminde bulunup çıkıyormuş, ınsaallah çıkar benimkide kiz gibi dedi birçok sey onu gösteriyor dedi, suan bizde 14+5 olduk ama maalesef rdvm 21 kasımda 2 aydan fazla bekliyor olucam çoktan büyüyecek bebeğim ınsaallah sağlıkla hayırla gelsinler inşallah  yurtdisindayim buarada burada tahmin bile etmez demiştim doktorum iyi çıkınca 12de bile tahminde bulunmuştu. Egerki pozisyon müsaitse doktorda tecrübeliyse söyleyebiliyor yani canım. 
(80 puan)
Yarın ki gideceğim özelde ki doktorda çok iyiymiş öyle diyorlar tecrübeli diyorlardı kız veya erkek olduğunu öğrenelim yeter:)) sizinkide büyük ihtimalle kızdır tecrübeli Doktorlar kemik yapısından bile anlıyorlar :))
(12 puan)
Hadi Insaallah canım görürsunuz sağlıkla hayırla gelsinn ınsaallah herkesin de bebisine hergun dua ediyorum, isteyene de ❣️ınsaallah yaa kizim olsun cok istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsunlarda ama netlessinki alışveriş yavaştan başlasın insanlar sorunca net bısey söyleyelim istiyoruz yani
(80 puan)
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ama genelde annelerin hissi doğru oluyor kızıma erkek dediklerinde inanmamıştım gerçekten kız çıktı bunda da çok erkek hissediyorum sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah içimden geçen öyle yani :))
(12 puan)
Hadii Insaallah canım aminn ❣️
0 oy
(290 puan)
Bende bugün gittim canım doktora 13+4 haftalık yüksek ihtimallle kız ama net demiyorum dedi inşallah kızdir değişmez 
(80 puan)
Kızlar daha geç belli oluyor diyorlar ama bilemiyorum doğru olabilir senin içine ne doğuyorsa odur anneler hisseder:))
0 oy
(633 puan)
Merhaba canım bugün 11+6 haftalık oldum kontrolüm vardı direkt erkek dedi özele gidiyorum bende ultrason kocaman her ultrason bir olmuyır ama sende öğrenirsin canım aramızda neredeyse 1 aydan fazla var sen öndesin sabah gitmeden 1 kaşık bal yedim hareket etain diye sürekli birde canım bebek küçükken elleri ayakları küçük ya kapatmıyor bacak arasını büyüdükçe kapatıyor inş seninde gösterir yarın canım 3 gebeliğim ilk oğlum 13 haftada kızım 16 haftada bu oğlum 11 haftada gösterdi. 
(80 puan)
Ben aslında devlete gidiyorum güzel Doktorlar hepsi de 12+6 da kontrolde çok inceledi gördü ama söylemedi 16. Haftada dedi bu seferde özele gideyim onların cihazları daha iyi diye düşündüm:)) inşallah görürüz yazacağım Buraya:))
0 oy
(247 puan)
11 haftalikken ogrendim canim bebek gosterirse ogrenirsin inşallah ☺️
(80 puan)
İnşallah canım öğrenirsem buraya da yazarım inşallah
(247 puan)
İnşallah
0 oy
(1,821 puan)

Benimde 2.gebeliğim ve benim bebeğimde öndeymiş 1 hafta. 15 haftalıkken söyledi doktorum :)

(80 puan)
İnsan merak etmeden duramıyor açıkçasi
(1,821 puan)
evet :) erkekse oğlum kızsa kızım diye sevmek istiyor insan hazırlık yapmak istiyor.
(80 puan)
Evet yarın öğrendikten sonra yavaş yavaş kıyafet alacağım heves ediyor insan çok farklı bir Duygu:))
(1,821 puan)
Hadi hayırlısı olsun canım inşaallah gösterir bebeğin ☺️
(80 puan)
İnşallah teşekkür ederim:))
0 oy
(390 puan)
Benimkine 11+4 haftalik iken bakti  erkek deddi özel hastahanede  12+6 ikende bakti erkek dedi deginiz gibi benim bebegimde 1hafta önden gidiyor ikili taramaya vs 11+4 iken 12+4 girdi doktor 
(80 puan)
Ben yaptırmadım 2 li tarama testi bide günü geçmişti yaptırmadım develtteki doktorum yaptirabilseydin orda bile belli olurdu dedi 1 hafta önde benimkide maşallah o zaman benimki yarın Hayli hayli belli olur değilmi kendini gösterirse giderken pekmez çikolata da yerim görürüz inşallah:))
(390 puan)
İnsallah gorursun canım
0 oy
(4,752 puan)
Kızımın da oğlumun da 14. Haftada kesinleşti cinsiyeti. Çikolata yiyin su için yürüyün öyle girin muayeneye
(80 puan)
Doktorlar bazen idrara sıkışık olun diyorlar doğrumu gösterirmi öyle de pekmez yiyeceğim gitmeden bide küçük bir çikolata gösterir herhalde öyle:))
(4,752 puan)
Valla o kadar tutamıyorum tuvaletimi :) muayene öncesi stresten illa geliyor tekrar tuvalete gidiyorum :) pozisyonu müsaitse söylerler. Kız daha kolay gösterdi oğlanda baya uğraştık görebilmek için
(390 puan)
Valla ben hic bir sekilde cikolata vs tuketmiyor saglikliklida bulmuyorum zaten gostermemekte ısrar ederse doktor ugrasiyor gostersin diye   idrarimida tutmuyorum benim plesentam biraz önde gucluk cekiyorum tutmakta hastahaneye gdier gitmez  kayıt alıp lavabo ihtiyacimi karsiliyorum hastahaneye gitmeden guzelce kahvalti yapip  1sise suyuyumu alip  cikiyorum evden
(80 puan)
Açıkçası bende tutamıyorum geceleri belki abartısız 5 kere tuvalete çıkıyorum hele dışarı çıktığımda daha çok geliyor
(80 puan)
Ben sadece muayene için yiyorum aydan aya giderken aç gidiyorum çünkü aydan aya tahlil veriyorum kan ve idrar ondan sonra bir yerde oturup kahvaltı yapıyorum mecburen idrar dersek kolay kolay tutamıyorum açıkçası kaç kez tuvalete çıkıyorum bilemiyorum bile
0 oy
(170 puan)
Kizimi 15+2 de oglumi 14+6 da ogrendim ogrenirsin bence
(80 puan)
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum ama bakalım kendini gösterecek mi bize :))
0 oy
(1,149 puan)
Ben 15+4 haftada öğrenmiştim yanılma olmadı 
(80 puan)
Benim kızımda erkek dediler iki seferb17 . Haftaya yakın kız dediler bunda da öyle ölümü bilmiyorum bazense daha net söylüyorlar ultrosandan ultrasona fark ediyor sanırım
(1,149 puan)
Öyle olanları çok dduydum hatta 6 aya kadar erkek denip sonra kız olduğunu öğrenenler oldu
(80 puan)
Ya ama ayrıntılı ultrisan net gösteriyor ya bütün organlarına baktıkları için yanılma payı olmuyor diye biliyorum ben
0 oy
(8 puan)
13 haftalıkken özelde öğrendim  15 haftalıkken de devlet kendisi soyledi ❤️
(80 puan)
Bankada devlet 16 dan önce söylemiyoruz dedi yarın 15 haftalık olcak özele gideceğim ultrosandan güzel diye
0 oy

Benim ilk gebeligimde 11 haftada ozelde kız dedi. İkincisinde gebeyim 12 de kız dedi dr sağlıklı olsun yavrularmz <3<3 (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤

(80 puan)
Amin inşallah canim tabiki isteğimiz duamız öyle merak işte:) ne güzel erkenden ogrenmissiniz;)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 497 göst.
0 oy
0 cevap 166 göst.
0 oy
0 cevap 153 göst.
0 oy
0 cevap 567 göst.

648,011 soru

3,415,884 cevap

4,246,360 yorum

183,165 üye

...