0 oy
524 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (714 puan)
yeniden gösterildi

Merhaba hanimlar . Ilk hamileligim ve bi tecrubem yok bebegikac ayliga kadar ayni odada tutabilirz kacinci aydan snra odasini ayirabiliriz? 

Birde  ilk bebegm oldgu icnherlde bilemiorm cok heyecanliyim ona oda yapmak istiyorum fakat  yanimda olmasi gerekiosa kucuk bibesik almaliyim odaya  anne yani besigi kullanisli mi ? 

Kacnci aydan snra bebek odasini kullanabilir  gece uyandgi icn ilk 1 yil yanindanayiramazsn diyolar ?

Gebelik haftası 8 +3

5 Cevap

0 oy
(2,785 puan)

Evet 1 yıl ayiramazsin cnm ama anne yanı besigi kullanışlı olmuyor normal besik al bence.  Anne yanı beşiğinde en fazla 5 ay yatıyorlar. 

(2,785 puan)
Kuzum bebek anlamaz ki özel hayattan. Gercekten kalkıp gece bakmak zor oluyor baska odada. Bazen agliyorlar hemen hafif sallıyorsun uyuyorlar.  Bunun için kalkıp baska odaya gitmek o kdr zor ki anlatamam. Hatta yorgunluktan kendi yatagina yanina yatirip emzireceksin :)
(283 puan)
Ben alıştım yaa gidip odasinda emziriyorum geri kendi yatagima geliorm:) zaten uykum cok hafif benim..bi aa dese hemen duyup koşuyorum yanina
(714 puan)
Bilmiorm bebek hafizasi  bazi seyleri yer edermis kaydedermis felan ya psikolojik olarak yavrum buna hazir degil  :))

Bilemiorm bilincsizligimden kaynakli   olarak  cekiniorum hangi turlusu dogru olur karar veremedm bi turlu
(714 puan)
Aa bnm uykum agir malesef bundan cok korkuorm ama anne olunca degisir o diolar
(357 puan)
Ben mobilya uzayabilen yanı asansörlü sallanan beşik alıp yanımda yatırmayı düşünüyorum Allahın izniyle inş. Beşiği benim yattığım tarafın yanına yakınlaştırıp beşiğin yan tarafını açmayı düşünüyorum inş. Umarım kullanışlı olur.
-Reklam-
0 oy

odasını istersen yap tabi ama küçük olduğu için yanında olması lazım odana da beşik gerek ben şimdi oda yapmicam anne yani beşik aldim 18 aya kadar kullanır diyor ama tahmini sanmıyorum o kadsr kullanacağını yaşını doldursun inşallah o zaman oda yapicam 

(714 puan)
Anladim benmde kafam bayagi karsti suan ayiran var ayirma diyen var
0 oy
(283 puan)

Valla ben bebeğimi 40 ı çıktıktan sonra kendi odasina ayirdim orda emziriyorum falan..yanlis mi yapiorm bilmiorm amaa

(714 puan)
Tabiki kimse cok iyi bildigini iddia etmiyor bnde bilmiorum ve ilk hamileligim herkesin fikrini aliorum dogal olarak siz nedn bu kadr gerldinz anliyamadm pedogoglara danisirim dedm zaten  evlat bu yani arastirmadan zaten birsey yapmaya kalkmam..
(1,799 puan)
Aleynaflz cevap verdim size değil
(1,799 puan)
düzenledi
Ayrica kızarim tabi ben bir öğretmenim çocuklar benim zafım pskolojik olarak sıkıntılı çocuklar ne kadar üzücü oluyor bir bilseniz ve en önemlisi araştırın diyip isim bile verdim ama umarsızca yok şu zaman bu zaman ayırırım keyfe göre olunca kızıyorsun bir de başkalarına akıl veriliyor yok 6 aylik olunca alışır sende ayır diye yok artik diyorsun ki bu ne ya ne dersen de boş diyorsun neyse sustum ne demek istediğimi bu konunun ciddiyetini bilenler anlamıştır zaten
(714 puan)
Muhakak bilgiler icn tesekkurler
(283 puan)
Ben bilirim tecrubeliyim die bisey söylemedim. Ve ayri yatirmaminda bi sebebi var benim.. beni tanımadan yorum yapmayın derim. Ayrica herkesin hayatı kendini ilgilendirir. ((Ben boyle yapiorm sizde yapın Doğru olan bu )).diye biseyde demedim..Bebegi ayri yatirmamin sebebi ise eşim burnunda saglik sorunu var ve cok yuksek sesle horluyor gece uyurken.bebekte korkuyor ve uyuyamiyor. Yoksa sizin akliniza ihtiyacm yok .!- benimde annem küçük kardeşlerimi uaninda yatirdi ve oda aynı sekilde benimde bebegimin yanimda olmasini dogru buldu.. sizden once zaten aileden görüyoz ogreniyoz cogu şeyi.. Hadi öğretmenim iui günler size :)))
0 oy
(1,799 puan)

Anne yani beşik al mutlaka bebek anneyle yatmalı anne yanı beşikte tabi psikolojisi için bu çok önemli adem güneşin kitaplarını okuyun ne demek istediğimi anlarsınız oda yapın yine ama 24 ay anne yanı beşikte yatmalı bebek

(714 puan)
24 ay  2 yil cok uzn degl mi ?
0 oy
(357 puan)

Ben mobilya uzayabilen yanı asansörlü sallanan beşik alıp yanımda yatırmayı düşünüyorum Allahın izniyle inş. Beşiği benim yattığım tarafın yanına yakınlaştırıp beşiğin yan tarafını açmayı düşünüyorum inş.

(714 puan)
Cok mantikli o aklima gelmedi anne yani besigi ufak ama norml besik alip bi kenari sokulebilinir evet supersiniz valla
(357 puan)
Normal beşiklerin yan tarafı asansörlü kendi yatağımıza yakınlaştırıp kullanabiliriz tek sıkıntı bizim kendi yatağımıza geçmemiz olabilir yan tarafında bebeğimizin beşiği olacağı için. Hayırla sağlıkla gelsinler inş.
(714 puan)
Ayak kismindan girip cikcaz yataga gbi gorunuyor  amin ins
(357 puan)
Evet öyle olacak o biraz sıkıntılı olabilir onun haricinde kullanışlı olacak gibi geliyor bana. Ben bebek odası almayı düşünüyorum beşiği uzayabilen asansörlü ve sallanan olsun diyorum. Allahım inş hayırlısı ile nasip eder.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 652 göst.
12 Ağustos 2021 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Merve 001 (8 puan) sordu
0 oy
4 cevap 297 göst.
12 Ağustos 2021 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Merve 001 (8 puan) sordu
0 oy
6 cevap 270 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.

644,198 soru

3,402,402 cevap

4,229,937 yorum

182,181 üye

...