0 oy
399 göst.
Doğum kategorisinde (19 puan)
kapalı
Kızlar doğurdum evladım şuan kucağımda çok ama çok farklı duyguymuş :) :) normal doğum yaptım suni sancı yicem korkusuyla kendi sancımı getirdim :D korkulan kadar değilmiş acıyı unutuyosun diyenler doğru demiş şuan acıyı hiç hatırlamıyorum..... kiiii bende doğum fobisi oluşmuştu heryerim kaşıntıdan yara olmuştu ama bu kadar kendini parçallıcak bişi yokmuş :) 
Gebelik haftası 41+0
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+1 oy
(2,211 puan)
Hayırlı olsun, Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah, darısı bizlere olsun, daha 31 deyim ama inşallah bende o günleri görürüm :) 
-Reklam-
0 oy
(31 puan)
Tebrikler. Güle güle büyütün.
0 oy
(18 puan)
Ayy çok sevindim senin adına:) ben de 37 haftaligim çok yaklaştı doğumum süreçten bahseder misin ben de çok korkuyorum stresten uyuyamıyorum ilk doğumum olacak 
(19 puan)
Hiç korkma canım ben 41. Haftadaydım 1 cm açılmam vardı sadece ve hiç sancım olmadı. 29 Eylül'de yatışım verildi doktor rahimden bi tane ip gibi bir ilaç koydu rahim yumuşatıcıymış gece saat 2 de sancım başladı o ilaç sayesinde... Evet sancılı ağrılı bi durum ama dayanılmılcak gibi değil çatın santim santim açıldıkça insanda ıkınma refleksi oluyor sen bişi yapmıyorsun ama sana en büyük tavsiyem kendlni bağırarak parçalama hiç bir faydası olmuyor süreci uzatıyor sancın yükseldikçe nefesini tutup ıkın yapman gereken sadece ıkınmak o nefes sana daha sonra lazım olacak :) kiiiii ben iğneden korkan bi insandım elim yansa 3 gün ağlardım ben yapabildiysem sende yaparsın :)
0 oy
(241 puan)
Okurken gülümsedim kendimi düşündüm biz de 39 haftalık oldu ha gelecek ha geldi derken 39a kadar geldik:)) rabbim size bağışlasın allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğum sancınızın başlama anından doğum gerçekleşene kadarki süreci anlatır mısınız rica etsem nasıl gelişti bilgilenelim:)
0 oy
(1,821 puan)
Allah'ım analı babalı büyütsün gözünüz aydın ☺️
0 oy
(1,036 puan)
Yaa darısı bize insAllah
0 oy
(985 puan)

Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah<3

0 oy
(52 puan)
Kendi sancinizi nasıl getirdiniz:) yaşı uzun olsun bebisin Allah analı babalı büyütsün inşallah 

İlgili sorular

651,145 soru

3,427,818 cevap

4,260,407 yorum

184,038 üye

...