0 oy
1,092 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)
kapalı
Kızlar esim ile surekli bi tartisma halindeyiz hic alnasamoyoruz surekli böyle ne bulsamda azarlasam havasında en ufak bi seye hemen sinirleniyo cok sinirli 5 dk icinde yatışıyor ama gönülde kırıliyo o hep bisey yokmus gibi davramami istiyo uyariyorum hep guzellikle sende herseye takılma durma ustunde diyor ama bn cok bıktim surekli azarlanmaktan yaptiginin yanlis bisey oldugunu dusunmuyo hep kendini haklı görüyo bıktim artik sakin kalmaktan alttan almaktan sanki böyle oldukca dahada cok yapiyo karsilik verirsem cok tartisicaz bende cok doldum kotu yerlere gidecek isin sonu sizce ne yapmalıyım?
Gebelik haftası Yok
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(332 puan)
Ne kadar süredir evlisiniz canım 
(23 puan)
7 yıl oldu
(715 puan)
Benimde esim oyleydi hep azarlama suclama hep beni kiriyordu bende susuyodum ses etmiyodum halsizlik duruma kendimi disuruyodum artık pes ettim  ne derken desin susmuyorum kendimi savunuyorum cocuklarimin yanida da oyle yapiyodu sende susuma kendini savun yoksa ezilirsin onlar ohle yaptukca etraftakilerde deger vermiyo
-Reklam-
0 oy
(785 puan)
Bence o azarlamayi huy edinmiş sen alttan al he he haklısın de geç yada olduğun yerden uzaklaş hatasını anlar zaten kavgayla çözüm olmaz ama tavır olarak küsebilirsin.
(23 puan)
Küsmektende cok yoruldum artık
(785 puan)
Bir kerede sen azarla o zaman bakalım ne diyecek
(23 puan)
Hic yapmadım o da bnden ogrensin öyle davranmasın diye ama nerde...
(785 puan)
Valla dinsizin hakkından imansız gelir derler ama sonuçta senin eşin senin ailen kıyamıyo olabilirsin inşallah düzelir eşin.Tansiyonunda varmış dikkat et sakin olmaya çalış.
0 oy
(422 puan)
Eşinizin yaptığı doğru değil tabii ama bu noktada bence önemli olan mesela eşiniz iş yerinde sinirlenip yada canı sıkkın olduğunda mı size yansıtıyor acaba yoksa alışkanlık sebepli mı,  bu önemli. Eğer işte vs sıkılıp stresini size yansıtıyorsa geçici bir süredir , eşiniz aşırıya kaçmadıkca sizi rencide etmedikçe alttan alabilirsiniz,  ama eğer devamlı alışkanlık haline gelmişse ilişki terapisi(eş ile birlikte psikolog destegi) öneririm,  ilanın cok faydası olur. 
(23 puan)
Alıskanlik cnm.bnde bi gitmeyi dusunuyorum piskologa
0 oy
(1 puan)
İlk hamile kaldığım zamanlar da benimde eşim aynıydı. İki gün çok sancım var yalanını söyledim. Sonra da doktor a gidip gelince düşük tehlikem varmış dedim iş yapma yat canını hiç bir şeye sıkma neye stres yapıyorsun çocuğun dan olacaksın gibi şeyler söyledim sonra kendine çeki düzen verdi bidaha öyle davranmadi sende yalandan söyle böyle şeyler 
(23 puan)
Valla bndede kalp sorunu var tansiyonum fln ckiyo önce boyle degildi sonra bunlara sebep biraz daha dikkatliydi 3-4 yıldır hepten saldı hic umrunda degil sanki
(891 puan)
Biraz uzaklaş annenlere git sende akıllansın değerini bilsin

İlgili bir soru bulunamadı

651,506 soru

3,429,320 cevap

4,261,845 yorum

184,139 üye

...