0 oy
418 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)

Acilde doktor idrar yolu enfeksiyonu için croxilex bid 1000 mg verdi ama korkuyorum hâlâ kullanamadım korkuyorum aranızda kullanan arkadaşlar varsa Bilgi verebilir misiniz??

image1

Gebelik haftası 15+2

3 Cevap

0 oy
(3,319 puan)
Antibiyotik kullandim ama bu marka degildi
(80 puan)
Doktor acilde verdi ama korkuyorum nasıl öğrenebilirim bilmiyorum
(3,319 puan)
Banada dahilye doktoru vermisti ben kadin dogum doktoruma sordum ve 2 farkli cocuk doktoruna hepside kullanabilirsin demisti oyle kullandim
(80 puan)
Napicam bilmiyorum iyi durumda değilim Allah yardımcımiz olsun
-Reklam-
0 oy
(140 puan)
En güzeli kadın doğum doktoruna sor benimde idrar yollarında enfeksiyon var 2 kere sulandırılan ilaç içtim geçmedi şimdi fitil kullanıyorum ama gerekli olursa antibiyotik içiliyor biliyorum ama hangisi bilmiyorum en güzelini kendi doktorun bilir herkesin gebeliği farklı 
(80 puan)
Tabiki öyle doğru diyorsunuz randevum ayın 12 sindeydi ama gece şansıma bu gün için randevu buldum soracağım bu gün :))
0 oy
(657 puan)
Enfeksiyonun çok mu yüksek çıktı öyle bile olsa bu tarz yüksek dozajdaki antibiyotik ancak idrar kültürüne de bakılıp üreyen bakteri varsa ona göre verilmeliydi diye biliyorum. Gittiğin acil kadın doğum acil değilse hiç beklemeden bir kadın doğum uzmanına danışmanı tavsiye ederim. Enfeksiyonun yüksek olduğu için hemen başlamanda gerekiyor olabilir çünkü enfeksiyon bebek için düşüğe neden olabiliyor.

Bana 12. Haftaya kadar doktorlar hiçbir şekilde antibiyotik vermediler su ile atmam gerektiği söylendi 15. Haftadan sonra tek kullanımlık antibiyotik kullandım bir kaç kez. Artık işe yaramadığı için gebelerin kullanabileceği 50 gr lık antibiyotiğe başladım ama benim haftam şu an ileri. 
(80 puan)
Evet doğru söylüyorsunuz bu gün için randevu buldum şansıma idrar tahlili yapılmıştı doktoruma soracağım hemde cinsiyetine özel de erkek dediler tekrar cinsiyetini öğrenmek için giriyorum teşekkür ederim bilgi için:))
(657 puan)
Rica ederim, Allah şifa versin.

648,262 soru

3,416,843 cevap

4,247,464 yorum

183,235 üye

...