0 oy
229 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)
Sorum yukarıda 
Gebelik haftası 26

6 Cevap

0 oy
(500 puan)
Ayağınızın altına koyabilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(618 puan)
Canım benim ishale sıcak su torbası iyi gelmez ki ilk defa duyuyorum. !! Üstelik gebelikte sıcak su torbası pek önerilmişti kasları gevşetici için ama sizinde gebelik ilerlemiş acaba tüm gebelik süresince mi önerilmiyo yoksa gebeligin basinda olanlara  mi net bilgi sahibi degilim..

Sumak ekşi varya böyle nar eksisi gibi olan tozu değil ondan bir çay kaşığı yiyin ac karnına bir şeyiniz kalmaz Allahin izniyle tabi kanalınız enfeksiyona bağlı ishal değilse,eğer enfeksiyona bağlı ishalde doktora başvurun bence
0 oy
(657 puan)
Sıcak su torbası rahatlatır sizi ama karnınıza yakın yerlere koymayın. Ayaklarınıza kısa süreli koyup yatabilirsiniz. Ben iki ikez ishal olur gibi oldum ama tek seferlikti sonrası gelmediği için ikisinde de  doktora gitmedim sadece bol su tükettim ikincisinde sadece sıcak su torbası kullandım ayaklarıma ve bacaklarıma. İshal tehlikeli bir durum devam ediyorsa doktar gitmeniz de fayda var. Çok fazla  sıcak, kan akışını yavaşlattığı ve birde ateşinizi yükseleceği için önerilmiyor ateşte bebek için tehlikeli maalesef. 
0 oy
(57 puan)
Bana da çok oluyor karın ağrısı ve ishal. Sıcak su torbası hiç koymadım bilgim olmadığı için bişey olur mu olmaz mı diye ama yünlü ve kalın giyiniyorum o zamanlar birazda battaniye altında yatınca geçiyor. Kullandığınız ilaçların yan etkilerine de bi bakın derim ben yaklaşık 7 ayrı ilaç kullanıyorum yan etkilerinde yazıyordu ishal biraz vücudu sıcak tutmayı deneyin belki iyi gelir bana iyi geliyor. Hayırlı gebelikler. 
0 oy
(1,036 puan)
Bence yapma bebeğe zararı olabilir karnını hep sıcak tut bol bol muz ye
0 oy
(107 puan)
canım sıçak banyo yasak gebelere die biliyorum sıcak suntorbası yapma bence karnına Allah korusun.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 146 göst.

649,524 soru

3,421,653 cevap

4,253,347 yorum

183,579 üye

...