0 oy
90 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (28 puan)
Merhaba herkese. 24 haftalık gebeyim ve detaylı ultrason sonrasında birçok doktor beni çapa tıp fakültesine yönlendirdi. Bebeğimin midesi görünmüyor bu sebeple yemek borusu ve midesi arasındaki bağ olmayabilir dedi. Bir de ben de tek arter tek ven vardı bu da tetiklemiş olabilir dedi. Bu sebeplerle haftaya çapa tıpta kurula gireceğim. Yasayan var mı nedir bu kurul, kurul deyince durum çok ciddi geliyor bana

2 Cevap

0 oy
(15 puan)
Konuyla ilgili prof.ve uzman doktorlar toplanıp bakılıyor,yani tek doktor görmüyor bu yönden çok iyi 
-Reklam-
0 oy
(181 puan)
Merhaba kurula girdiniz mi acaba, nasıl oldu kurul
(28 puan)
Evet girdim kurula biraz zorlu bi süreç. Ilk gün uzmanlar görüyor ikinci gün doçent geldi ve üçüncü gün de en son prof gördü. Kurul dedikleri aslında uzman doktorların sırasıyla seni detaylı ultrasona almasiymis. Prof sonrasında da rapor veriyor teşhis ile ilgili. Eğer daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa size aktarabilirim. Ben zamanında çok bilgi bulamamıştım çok merak etmiştim.
(181 puan)
Teşekkürler, umarım çıkan sonuç sizi mutlu etmiştir
(28 puan)
Sonucu zaten tahmin ediyorduk ama çapa tıpta bebek doğunca hemen ameliyat edilebilsin diye kuruldan rapor alıp, takibi de capa da yapmak istedik. Her ne kadar buradaki süreçten nefret etsem de çocuk cerrahisindeki doktorlar iyi olduğu için sabrediyoruz.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 97 göst.
29 Temmuz 2021 Doğum kategorisinde Mrtmrt (1 puan) sordu
0 oy
0 cevap 93 göst.

651,035 soru

3,427,306 cevap

4,259,856 yorum

184,007 üye

...