0 oy
312 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (186 puan)
kapalı
Kızlar erken doğum riskim vardı diye ciğer geliştirici iğne yapalım dedi doktorum doktor demedi ama eczacı ve ebe kesinlikle tuz kullanmamam konusunda beni uyardılar 15 gün hiç bir şekilde tuz kullanmicakmışım ama tansiyonum düştüğü için kullanmak zorunda kalıyorum sizce bir sorun yaratır mı bide sol goğsum bir anda fena bir şekilde ağrımaya başladı sütyen sikiyormu diye baksın şu gibi birşey aktı göğsümden sizce bu doğum belirtisi mi?
Gebelik haftası 35+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(186 puan)
Kızlar cevap verin lütfen
-Reklam-
0 oy
(22 puan)
Merhaba canım bu tür ilaçlarla tuz kullanılmamalı ödem yapar ve ciddiyet arz eder. Doğum yaklaştıkça göğüsler hassaslaşır ama süt gelmesi hassasiyet direkt olarak doğum belirtisi sayılmaz. Ben 28.haftadayım 25 den beri berrak sarı sütüm akıyor bazen bu gayet normal endişelenme ama gene de doktorunu yada ebeni arayıp fikir alabilirsin. Allah evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. 
(186 puan)
Cevabın için teşekkür ederim ama doktorum bana numarasını vermedi devlet olduğu için ama tuz da olmazsa olmuyor kendimde olamıyorum sürekli başım dönüyor oturup kalkamıyorum her an bayılacak gibi oluyor çok abartmamak şartıyla birşey olurmu onuda bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım
0 oy
(109 puan)
Göğüsten su akması doğum belirtisi değil canım. Doğum belirtileri nişan gelmesi, suyun gelmesi ve sancı olarak biliniyor.
(186 puan)
Daha önce kangeldi düzensiz sancılarım vardı hastaneye gittim nst de sancılar düzensiz çıktı açılmama da olmuştu ama eve gönderdiler bir iş yapma yat deyip

İlgili bir soru bulunamadı

651,020 soru

3,427,235 cevap

4,259,770 yorum

183,999 üye

...