0 oy
385 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (396 puan)
Kizlar doktorumdan çok memnunum,sadece sormak istedim evime hastanem uzak geçen ağrım oldu başka hastaneye gittim muayene oldum. Ama doktorum bilmiyor yani rahatsız olduğumu söylemedim onlar biliyorlar mı başka yerlere de gittiğimizi yanındaki bilgi işlemci yardimci söylüyor mu yani . 
Gebelik haftası 20

8 Cevap

+1 oy
(5 puan)
Sisteme düşüyor derken şöyle bir durum var. E nabız verileri tamamen kişiye özel olduğundan, siz doktorunuza bu verilere giriş izni vermediğiniz sürece erişim sağlayamaz. Bunu da şuradan öğrendim. Rutin kontroller esnasında doktorun sağlık verilerime ulaşma ihtiyacı olduğunda verilere erişim izni için cep telefonuma bir SMS göndermişti. Bu kodu ben söylemeden erişim sağlayamam demişti. Smste gelen kodu kendisine ilettiğimde e-nabiz verilerime erişti. Yani daha önce bu izni verdiyseniz görebilir.
-Reklam-
0 oy
(43 puan)
Sanırsam sisteme düşüyor bende görünmüştüm ama yinede doktorunuza soyleyin ben sisteme düşüyor diye biliyorum
0 oy
(511 puan)
Sisteme düşüyor tabiki görmüştür 
0 oy
(217 puan)
Öncelikle geçmiş olsun ama neden kendi doktorunuza söylemiyorsunuz herşeyi blmeliki size en iyi şekilde yardımcı olabilsin 
0 oy
(1,144 puan)
Ben biri özel biri devlet olmak üzere iki farklı doktora gidiyorum, ikisinin de birbirinden haberi var. Hastalanıp acile gittiğimde her ihtimale karşı bebek iyi mi diye bakılsın dediler, bambaşka bir doktor da gördü, hepsi çıkıyor sistemde :) ama hiçbir doktor bunun tribini atamaz çok garip geldi açıkçası... Cilt bakımı için başka yere gitmişsin tribi yedim de doktorlar diyemez bir şey. En başında başlarken bile ilk size geldim, üç farkli doktordan randevum var, hanginizle anlaşırsak demisligim var... Aman görürse görsün, bosverin ona takılmayın :)
0 oy
(1,064 puan)
E nabizdan verilerinizi kapatin goremez :)
0 oy
Normal bisey görse ne diyebilir ki tek doktora bağlı kalmanıza gerek yok ve doktor size bunun hesabını soramaz 
0 oy
(163 puan)

:Dsanki gizli iş yapmış da annesinden korkuyor :silly:ya senin panigine atak olurum ben ❤️

İlgili sorular

651,500 soru

3,429,292 cevap

4,261,810 yorum

184,137 üye

...