0 oy
315 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (83 puan)
Altdan muayene olacağım ama birazcık korkuyorum ne kadar sürğyor acılımı değilmi

12 Cevap

0 oy
(4,752 puan)
Kendinizi kasmadiginiz sürece ağrı olmuyor. Bir iki saniyelik işlem 
-Reklam-
0 oy
(1,064 puan)
Daha once farklı işlemde travma yasamis biri olarak rahat söyleyebilirim ki vajinal muayene de hicbirsey yok zaten jel sürüyor cihaza agri sizi birsey olmuyor rahat olabilirsin. 
0 oy
(490 puan)
Bende ilk evlendigimde 40 gün sürmüştü adetim ve en sonunda rahimden parça aldılar lokal anestezi ile onun korkusuyla 3 yıldır kadın doğuma gitmedim psikolojik olarak çok çökmüştüm hatta ilişkiden bile uzak duruyordum ama şuan 28+1 günlük hamileyim ilk günden bu yana geçen hafta alttan muayene oldum korku ile kastım kendimi ama korkulacak birşey yok tamamen psikolojik bende farkındayım sizde korkmamaya çalışın.
0 oy
(891 puan)

Korkudan çok utanma oluyo bende erkek doktorum ayın 21de alttan bakıcak valla utanıyorum :D:'(

0 oy
(416 puan)
Hiç korkma canım saniyelik işlem kendini kasma yeter 
0 oy
(367 puan)
Canım saniyelik işlem hele ki orası hiç acımıyo jel sürdükleri için kasıklarım ağrımıştı benim sadece 
0 oy
(15 puan)
Ben iki kere muayene olmustum ikisindede aci yoktu
0 oy
(97 puan)
Korkulacak bişey yok ben de çatı muanesi yaptırdım önüme carsaf koydu 1 -2dk bile değil jel suruyo bende sıkıntı olmad
0 oy
(441 puan)
Kendini kasma korkunun olduğunu doktoruna belirt daha nazik davranıyorlar birkaç saniyede bitiyor 
0 oy
(215 puan)
Kız alttan muane sen neden korkuyorsun halbukı ılıskı ile aynı boyutta sana oyle anlatayım ılıskı ye gırdıgınde nasıl kasınca kendi agrı oluyor sa ondanda kasmıycan kendini gevsek bırakacaksın kendini zaten jel suruluyor anlamıyor sun bıle canım buarada bu sekılde anlattığım ıcın kusura bakma daha farklı buna yakın bısey bulamadım 
0 oy
(11 puan)

38 hafta hamileyim her doktora gittiyimde altdan bakıyor hiç korkacak bir durum deyil zaten alttan sana bakacakları alet küçük bir şey)) kendini kasmasan hiç bir şey hiss etmezsin. Geçenlerde beni doktor konturol etti 2 parmağını nereye kadar ittirdi yani o bile acımadı. :D yani kendini kasma korkutma yeter. 

0 oy
(856 puan)
Yanlış anlamayın ama bu alttan muayeneden korkanlar nasıl doğum yapmayı düşünüyor acaba. Bence bebeğinize odaklanın. Alttan muayene bir kadının hayatında normal bir durum olmalı. Hamilelik dışında da jinekolojik muayeneleriniz olabilir çünkü. Sizi kim korkutuyor bilmiyorum ama gerçekten korku psikolojisi yüzünden muhtemelen kasildigi için acı çeken cekiyo. Hiç gerek yok kafanızı takmaniza. Doğum olacağı vakit sürekli muayene olacaksınız gayet normal bir durum olacak

İlgili bir soru bulunamadı

650,100 soru

3,423,719 cevap

4,255,673 yorum

183,728 üye

...