0 oy
220 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (8 puan)
Hafta sonundan beri lekelenme var ilk başta basur oldum sandım çünkü sadece tuvalette geliyordu ama devam edince doktora gittim düşük tehlikesi var dedi. Plasenta rahme yakınmış. İğne ve progestan verdi. Yine tuvalette pembemsi bir leke geldi. 1 hafta sonra kontrole gidicem. Böyle olan var mı? Reglin ilk günleri gibi geliyor sadece leke. Düşük olur mu böyle? Düşük olduğunu nasıl anlarız?
Gebelik haftası 11+6

4 Cevap

0 oy
(37 puan)
Düşük belirtisi önce kahverengi leke oluyor ama sadece tuvalette değil normalde çamaşıra da gelen bı lekelenme bu bir kaç gün belki 2 gün belki 3 gün bu şekilde leke oluyor kahverengi ardından açık kırmızıya dönüyor sonrasinda da şiddetli ağrı oluyor ve aşırı kanama oluyor adet kanaması gibi. Yani her insanda aynı mıdır bilmiyorum ama ben düşük yaşadığım için bu şekilde yaşamıştım.
-Reklam-
0 oy
(1,377 puan)
Acile gitmen lazım canım nasıl durdun kaç gündür düşük yada değil bunu ancak doktor bilir lekelenme kanama iyi değil bende 5+6 günlükten 17 haftama kadar hem kanama hem lekelenme gördüm 
0 oy
(85 puan)
Evet canm benimde kanamam olmuştu önce yoğun kırmızı şeklinde açığa döndü sonra kahve rengi geliyor peceteye silince doktora gdnce yatış yapıldı baya kanama olmuş biraz düzeldi derken eve geldim kahve şeklinde geliyor halen geliyor düşük yapıyor musum.yani doktora gtmesem düşüyor Muş boylu boyunca kese etrafnda kanama olmuş 
0 oy
(2,096 puan)
Öncelikle içinizi ferah tutun. Streste bu dönemde çok etkiliyor süreci. Rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin.

Düşük olacağı zaman şiddetli kasık ve bel ağrisı ardından da kanama oluyor. Ama her ağri ve her kanama dusukle sonuclanmayabiliyor. Siz eğerki ilaca ragmen kanama varsa yine bi doktorunuza danisin. Onun haricinde bol bol dinlenin ve sakin olmaya calisin.

649,197 soru

3,420,287 cevap

4,251,669 yorum

183,483 üye

...