0 oy
188 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (276 puan)

Merhaba. Dün akşam çok hafif renk değişikliği gördüm camasirimda. Kadın doğum acile gittik hem alttan muayene yaptı hem de alttan ultrasonla baktı. Kanama görülmediğini kesenin rahim içerisinde olduğunu söyledi. Bir sorun yok dedi. Bugün kontrole gittim kesenin rahim içinde sağlam olduğunu henüz bebeğin görünmediğini söyledi.  Bir tehlike yok dedi. Hastaneden geldikten sonra, tuvalet sonrası kahverengimsi leke geldi peceteye. Doktorumu aradım dinlen dedi sadece. İlk defa alttan muayene oldum acaba ondan mı oldu. Kafam çok karıştı çok korkuyorum. 

image

Gebelik haftası 6+4

3 Cevap

0 oy
(49 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben 17 haftalık hamileyim 15 16 haftamda lekelenmem cok az oldu doktor dedi lekenın her türü düşük tehlikesi progestan verdi kullanıyorum dikkat et 
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Merhaba bende 5 haftalık gebeyim dün aynı şeyi bende yaşadım gözüme uyku girmedi bugün doktora gittim doktor bu tür şeyler normal dedi ultrosyonla baktı keseyimi  gördü çocuğun daha kolay tutunmasi ve düşük olmamısı için bana Progestan diye bir ilaç verdi ben bunu fitil olarak kullanıyorum günde iki kes daha bugün başladım ilacı alırken eczaneleri bayana sordum bu tür lekenmeler normal dedi içime azda olsa şu serpildi lekelemem  aynı seninki gibi bugünde devam ediyor inşallah en kısa sürede leklenmem  biter içi ferah tutmaya çalış doktora Bi git Bi kan testi yaptır tekrardan Bi muayeneden geç sevgiler.
0 oy
(71 puan)
Yerlesme kanamasi bu canim en fazla 8. Haftada kadar oluyor sonrada bir daha gormezsin kan degil bu yada eski kanlari atabilir dişari ve bendede olmustu 7 haftadayken altan bakilinca lekelenme geldi 1 kerede iliskiden sonra ama 8 haftadan sonra gelmiyor hemen hemen.

İlgili bir soru bulunamadı

653,257 soru

3,436,198 cevap

4,269,631 yorum

184,619 üye

...