0 oy
230 göst.
Doğum kategorisinde
Bu gun 41+3 oldum.  Sali gunu  suni alicam o gune kadar sancim gelmezse     2   3  gundur akinti oluyordu hic boyle olmuyordu daha once.  Dunde gunun her saati idrarim var gibi cok kez tuvalete gittim Dunde oyle akinti oldu damla damla degil.      baya islatiyordu bende obur gun muane oldum doktorum oyle sey demedigi icin cok takilmadim.   Ama az once  uyandim  kaltim yerimden  boyle istemsizce bisey akti idrarim degil tutamiyordum bacagimdan akti   siril siril da degil   tabi bacagima baktim sanki pembemsi renkliydi ama elime aldigimda renksizdi    nisanimda gelmedi.  Acaba bu bebeyin suyumudur  bilenler cevaplayabilirmi. Ilk gebeligim bilemiyorum. Yani doktora gitmelimiyim. Sirt agrisida var.   Uzun oldu ama hakkinizi helal edin
Gebelik haftası 41+3

2 Cevap

0 oy
(173 puan)
Hayırlısıyla en kolay şekilde yapın inşallah dogumunuzu. Bebeğin suyu olabilir. İstemsizce akıyor zaten tutamiyorsunuz. Haftasida dolmak üzere zaten görünmenizde fayda var. İnsallah sancilarda akabinde gelir. Benim su geldikten sonra altı saat sonra doğum olmuştu ama ikinci gebelikte.
Ya insallah kendi sancimda gelir.   Sirt agrisi bel agrisida var.    Evdekileride telaslandirmak istemiyorum.  Biraz daha bekliyim diyorum.  Boyle olmaya devam ederse  agrim falan cogalirsa doktorumu ararim.     Annemde senin dogumunda siril siril su geldi dedi .  Acaba benimde mi suyum gelerek gidicem hastaneye    .
-Reklam-
0 oy
(14 puan)
Sen doktora git en iyisi suyun azalmıştır belki bakarsın sezaryana alırlar gününde gelmiş zaten 

İlgili bir soru bulunamadı

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,777 yorum

184,000 üye

...