+1 oy
214 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
kapalı
Merhaba kızlar geçen hafta bebeğimin cinsiyetini öğrendim doktor erkek dedi ve eşim babasının ismini istiyor bende hiç istemiyorum sevmediğim için oda ısrar ediyor kavga ettik sıkıntı oldu şimdiden bende ozmanda yiğit ismi dedim yanına tamam dedim ama psikolojik olarak çöktüm  düşünmekten sürekli aklımda istemiyorum o ismin yanına konmasini çok üzgünüm 
Gebelik haftası 24
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(3,437 puan)
İsmi nedir babasının 
(3,437 puan)
Bence etmeyin dert ismi kötü veya eski bı isim değilmiş dua edin ;) eşin için işte
(269 puan)
Yiğit derman koyun bence derman arada kalsın. Okul yıllarında ilk isimle genelde hitap ediliyo
(73 puan)
Canım isminler birbirine uygun bnce.siz derman  ismini iyi niyetle insanlara kendine derman anlamında koyun isim bir gök boncuk bak yanına yiğit isminide koyacakmissiniz.esinizinde gönlü olur sizinde.bn hem kayinbabamin ismini hemde kayinbabamin babasının ismini koydum.evlat sevgisi bambaşka birşey hiç üzme.kendini.guzel düşün güzel olsun herşey.
(16 puan)
Teşekkür ederim ya gerçekten hepinizin yorumu beni çok rahatlattı
(50 puan)
Olsun canım esinide kırma yazık ikinizin dediği olsun hic takma bile kafana adıyla yasasin inşallah
-Reklam-
0 oy
(199 puan)
Aslında ( Yiğit derman )kulağa hoş geliyor pozitif bakmaya çalışın siz yiğit ismini kullanırsınız zamanla herkes sizin söylediğiniz ismi söyliyecektir emin olun.
(16 puan)
Yaa İnş öyle olur
0 oy
(891 puan)
Valla iki doğum yaptım ikisinede nasip olmadı benim istediğim 3 inşallah benim dediğim olur:) boşver bence bunun için can sıkmaya değmez

649,212 soru

3,420,363 cevap

4,251,763 yorum

183,488 üye

...