0 oy
529 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (1 puan)

Ben 18 haftalik hamileyim ve besik olarak simdiden arastirmalara basladim ama kafam cok karisik. Park besik yan besik yada sepet besik hepsinin bir dezavantaji var. Ben sepet besikleri begeniyorum ama yatak olayi kafami karistirdi icine koyduklari yatakdan cok incecik elyaf dan doldurul.us yastik gibi bisey ve o boyutlarda normal ortopedik yatak yapilmiyormus. Yapan bi marka varmi bildiginiz? Birde bu besiklerin küçüklüğünden konusulmus ama zaten 1 yil yatabilio sonra buyuyen karyola alirim die dusuniyorum. Sizce ne yapmaliyim?

4 Cevap

0 oy
(336 puan)

Biz sepet beşik aldık ablam aldı daha doğrusu hediye 600 den 500'e indirdik aldık krem rengi aşırı kibar ve çok ağır bir beşik dediğin gibi çok yatamayacak ve içinin yatağı da çok güzel kalın kalın biz Kanz'dan aldık sizin bulunduğunuz ildede vardır sanırım kanz bir bakın isterseniz.

(1 puan)
Bakayim bende tesekkurederim.
-Reklam-
0 oy
(2,622 puan)

Canım ben aldım sepet beşik yatağı normal kalın bir yatak mağazadan aldık biraz daha araştırın bence yatakları normal olan var artı uzayan beşikte aldık sepette en az 7 yada 8 ay yatabilir bence 

0 oy
(553 puan)

Ben Pierre Cardin sepet beşik aldım hep hayalimdi çok istiyordum banada alma dediler küçük falan dedileer ama zaten ilk doğduğunda sürekli benim yanımda olacak bana en mantıklısı o geldi.. İçerisindeki uyku setine gelince evet yatağı biraz ince bende onun araştırması içerisindeyim şuracıkta beklim bende bilgi edinmiş olurum:)

(1 puan)
Pierre cardin besigin boyutlari kac tam olarak paylasabilirmisiniz
0 oy
(606 puan)

Ortopedik de olsa yatağın üzerine yün şilte tavsiye ederim sağlık açısından  , bn sepet beşiğimin içine eski yer döşekleri gibi döşek yaptırıyorum  yorgancıda  daha sonra büyüüp  beşiğine geçince  de şilteye  çevirticem onu . Ben hem rahatlık  hem sağlık açısından en mantıklısı yünsüz  yapamıyorm da:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 427 göst.
0 oy
5 cevap 1,012 göst.
0 oy
11 cevap 1,250 göst.

647,156 soru

3,412,815 cevap

4,242,575 yorum

182,921 üye

...