0 oy
236 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
Hanımlar siz bebeğin ihtiyaçlarindan nelerden kaçar tane aldınız ? Ya da şunu çok al bundan az al dediğiniz bir şey var ?
Gebelik haftası 29

4 Cevap

0 oy
(145 puan)
Haftamız aynı bişey alamadım ben de henüz bekleyim şurada :) 
(95 puan)
Yaaa bende daha doğru düzgün bir şey almadım
-Reklam-
0 oy
(769 puan)
Yenidoğan çok fazla alma çünkü en fazla 20-30 gün giyiyorlar
(95 puan)
Evet yenidoğan kıyafetlerini hiç almıyorum diyecek kadar az alıyorum  geneli hep 3-6 ay alıyorum
(769 puan)
1-3 ay da alabilirsiniz biraz. Zıbın en çok kullanılan ztn gaz çıkarırken falan zıbınla rahat oluyor kucakta sıyrılmıyor. Birde çoraplı altlar var. Altı aynı normal çorap gibi giyilen patikli olanlardan değil. Onu tavsiye ederim.  Çünkü çorap durmuyor ayaklarında sürekli çıkıyor yada bilek açıkta kalıyor. O çoraplılar bayağı rahat oluyor.
(769 puan)
Birde ağız mendili çok alabilirsiniz. 6 lılardan 3 paket falan alın bayağı lazım oluyor. Birde bir tüyo vereyim :) alt açma örtüsü alacaksanız e bebeğin alt açma örtüsünü alıp keserek kullanabilirsiniz. Çok büyük olduğu için alt açma örtüleri kirlenince çöp oluyor kocaman şey. E bebeğin kinin içi diğerleri gibi pamuklu değil o yüzden keserek kullanınca içimden pamuk falan çıkmıyor iyi oluyor. Ben 1 örtüyü 6 ya bölüyorum popo kısmına koyuyorum sadece çünkü ilk zamanlar nerdeyse her alt açmada bir örtü kirleniyor
(95 puan)
Çok teşekkür ederim bu bilgiler için
0 oy
(1,591 puan)
Yenidoğan çok alma, hemen büyüyor. Diğer aylardan da çok alma hediye gelenler de olabiliyor. Hediyeleri hemen kullanmaya başlama değişim imkanı varsa gerçekten ihtiyacın olan şeylerle değiştir. Çünkü bir bakmışsın aynı ay aralığında 10larca kıyafet olmuş. 

Bence bebek için alacağın şeylerde; bebek arabası, beşik, banyo malzemeleri, bebek bezi, ıslak mendil, alt açma, tırnak makası, tarak, bebek telsizi gibi şeylere öncelik verebilirsin. Bunlardan kimisi maliyetli şeyler zaten. Ne kadar erken alırsan kâr. 
(95 puan)
Çok teşekkür ederim
0 oy
(113 puan)
Benim ilk de en çok ihtiyacım olan ağız mendili ve zıbın olmuştu. Bir tane hastane çıkışı seti iki üç tane de alt üst almıştım. Kış çocugu olduğu için patik hırka yelek kullanmıştım. Heves ten tulum almıştım bir kaç kez giyebildi hemen büyüyorlar. Şimdi de 30 haftalık gebeyim daha hiç bir şey almadım bir iki haftaya başlıycam bakalım Allah sağ salim kucaklamayı aldıklarını da giydirmeyi nasip etsin inşallah :) 
(207 puan)
Bende çok heves ettim ama galiba aşırıya kaçtım şuan yorumlara bakınca.Yaklaşık 10 tane pijama takımı aldım bir kaç zıbın,2 tane hastane çıkışı, birkaç tulum ve hepsini 0-3 ay aldım 28 haftalık hamileyim.
(113 puan)
İlk zamanlar çabuk geçiyor sonrasına yatırım yapsan daha çok işine yarar

651,907 soru

3,430,747 cevap

4,263,371 yorum

184,252 üye

...