0 oy
229 göst.
Doğum kategorisinde (85 puan)
Slm hanımlar 35 haftalıgiz ama ara ara belde sancı başladı gelip gidiyor ara ara ne yapmalıyım sizde doğum başladığını mi bildiriyor
Gebelik haftası 35

6 Cevap

0 oy
(851 puan)
Bnmde öyle sancılar hafif hafif gidip geliyor ve o sancilarla birlikte asırı akintım var daha 25+4 haftalk bnmki korkuyorum buda erkn geleck diye
(312 puan)
Enfeksiyon belirtilerine benziyor. Doktora gidip tedavi olmazsanız erken doğum riski olur. Geçmiş olsun.
(85 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan)
Yalancı sancıdir muhtemelen riske atma bence bı doktora görünün 
(85 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(187 puan)
Canim ayni sorunu yaşıyoruz. Ben 32 haftaligim kasikta dolgunluk. Belki ağrısı sürekli bebekte sertleşme oluyor. Dun acile gittim normal dedi. Normal degil. Daha önce ki gebeligimde olmadı dememe rağmen bakmadilar. Her bebek farkli oluyor dediler. Ama bugünde bu şekilde ilerledi. Sürekli yürürken idaririm varmış gibi aşağıya baskın var. Bebegimin hareketide hafifledi. Perşembeye randevu buldum bakalim.
(85 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(434 puan)
Tabiki doktor muayenesi şart net bişey söylemek için ama bende 39 dayım 30 dan beri kasılma sancı kesik kesik mesela saatte bir kez Max. 33itibariyle kasıkta ağırlık karında inme hissi oldu biara sancılar durdu. Bunlar braxton hicks denen sancılar ve daha üç gündür yeniden başladı düşün. Basınçla beraber neticede içerde bir canlı var zamanı dolmak üzere ve hergecen gün kilo alıyor alan daraliyor ve artık oda doğum pozisyonunu almaya dönüyor artık yürürken eğilip dogrulurken kasıkta sancılı baskın şekilde onu hissetmek bel kasik sancıları adete benzer ama sıklaşmamisve guclenmemis  sancılar normal sancılariniz 3-5dk da bir ve güçlüyse bu bir doğum belirtisi olabilir hatta olabilir demek de fazla olur :) 

Benimde saatte bir iki kere oluyor kasik kalça bel şeklinde hissediyorum ama içim rahat şahsen hekiminle konusmani tavsiye ederim bu konuyu ben konuştum şahsen hiç acile sancı diye gitmedim şimdiye kadar olsa illaki gitmiştim :) Doğuranlar hep söyler farklı bişey gerçekten doğum olduğunu kanaat edersin derler. Sancısı az olup da açılması olan suyu gelen kolay doğuran malesef çok az sayıda kadın var. Sakin olursan sancı her geldiğinde zamanla öğrenirsin hangisi doğru zaman. Yatıp uzaninca biraz yada uzanırken sancı geldi diyelim kalkıp yurudugunde eğer hafif azalma oluyorsa bunlar yalancı sancı unutma.  

Hadi Allah kavuştursun inşallah hayırlısıyla ❤️
(85 puan)
Teşekkür ederim
(434 puan)
Rica ederim
0 oy
(312 puan)
Yalancı sancı sizi doğuma hazırlıyor bebis.
(85 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(3,685 puan)
Ben 34+0'da benzer şikayetlerle hastaneye gittim. Nst'de suyum geldi. 34+1'de doğum oldu. Magnezyum içip hastaneye gitmeni öneririm. 
(85 puan)
Teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

654,043 soru

3,439,139 cevap

4,272,693 yorum

184,805 üye

...