0 oy
195 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
Midem çok yanıyor midem yandıkça öksürük tutuyor aşırı derecede ve kusmaya başlıyorum sonra saatlerce lavabonun önünden kalkamıyorum öksürük ve kusmadan dolayı bu aşırı öksürük nasıl geçer bilginiz var mı?? 
Gebelik haftası 30+3

4 Cevap

0 oy
(356 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Reflü öksürük ve irritasyona sebep olur.  Eğer gaviscon, renni işe yaramıyor ise nexium kullanın mutlaka yastığınızı yüksek tutun akşam erken saatlerde yemek yiyin. Tursu, mayali, ekşili, baharatlı yemeyin. Çay,kahve,asitli kullanmayın, ciğ meyve sebze tüketmeyin gecmis olsun 
(22 puan)
Gaviscon vermişti doktorum ama dediğiniz gibi bir işe yaramadı
(270 puan)
Bana da ise yaramadi ilk gebeligim son ayına kadar berbat gecti ..Son ay rennie duo ilaca gectim rahat yemek yiyebildim ..Simdi ikinci gebeligim ayni sikinti bnde de oluyor hamilelik reflusu diyorlar dogumdan sonra geciyor .. yastigini yukselt yemeklerden sonra hemen uzanma soguk süt,  soguk salatalık  ye iyi geliyor..
-Reklam-
0 oy
(174 puan)
Evinde varsa karbonatli su iç yarım su bardagina iki cay kaşığı kadar karbonat erit ic biraz gez direk uyuma geyirerek o gazı atarsin biseyin kalmaz rahatlarsın benim öyle geçiyor elimde ilacım olmayınca bitince veya biyerde misafirlikte oluyorsa benimde reflum var gebelikte bir gün rahat geçmiyor mahvediyor beni de ama ilaç olarak renini Duo kullanıyorum oda çok iyiki sureklide de karbonatli su içmeyin ara ara belki günde bır veya iki defa ilaciniz yoksa biterse falan 
(22 puan)
Teşekkür ederim canım deniycem mutlaka 1 aydır öksürükden uyuyamıyorum geceleri daha çok oluyor
0 oy
(174 puan)
Canım mide yanman için gaviscon al kullan yada doktoruna de oda yazar. Öksürüğü de bir kaşık bala az karabiber az da limon sık iyi gelir. Ben o şekilde atlattım gene ara ara yanar direk gaviscon içiyorum. 
(22 puan)
Gaviscon işe yaramadı ama öksürük için dediğini deneyeyim canım teşekkür ederim
0 oy
(100 puan)
Muz soğuk süt ve sade soda uzanırken yastiginiz yüksek olsun inşallah geçer ben bu yöntemler le gideriyorum bu sorunumu
(22 puan)
Teşekkür ederim inşallah geçer öksürükten boğazlarım acıyor artık

İlgili sorular

650,473 soru

3,425,152 cevap

4,257,409 yorum

183,816 üye

...