0 oy
166 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (254 puan)
Arkadaşlar dün ayrıntılı ultrason a girdim çok şükür bir sıkıntı  yok dedi doktor ama karnıma çok  bastırdı bakarken dünden beri bebeğim çok yavaş hareket ediyor  sanki hiç etmiyor gibi bende de çok kötü bir baş ağrısı var karnıma yapılan basinctanmi  hareket etmiyor acaba bilgi verirmisiniz?
Gebelik haftası 23+1

2 Cevap

0 oy
(69 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende çok basitrmamisti ama zararlı bir hareket yapacaklarını sanmıyorum için rahat olsun bence. Keseleri sıvıları onları çok sağlam koruyor karnımızda kaç kat deri altındalar korkma. Geçen benim de hareketleri yavaslamisti. Yorgunluktan ve üzüntüden dolayı olmuştu çok ağlamıştım. Ben yorulup yipraninca bebeğe de etkisi oldu. Her seyimizden etkileniyorlar. Daha iyi beslen bol su iç rahatla dinlen klasik müzik dinle uzan sev bebeğini. Kesin işe yarıyor. Konuş bol bol, her şeyin yolunda gittiğini duymaya ihtiyaçları var.
(254 puan)
Dediğiniz gibi bebeğimle konuştum  sevdim sonra oynamaya başladı  alışmışım hareketli olmasına hiç oynamadı sabah o yüzden endişe ettim şuan kıpır kıpır  yazarken bile ne kadar sıkıntı yaşasam bile bebeğimin hareketi bni mutlu ediyor
(69 puan)
Yaa çok sevindim:) inşallah bizi hep sağlıklı oluslariyla böyle mutlu ederler
-Reklam-
0 oy
(33 puan)
Canım bendede aynı şey olmuştu çok bastırdıgı için muhtemelen bizde kasıyoruz ondan bebek hissediyor
(254 puan)
Olabilir şuan hissediyorum çok şükür

649,012 soru

3,419,596 cevap

4,250,861 yorum

183,446 üye

...