0 oy
143 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (101 puan)
Kızlar 6+1im o kadar kötü mide yanmam varki anlatamam size kavruluyor resmen pazartesi randevum var daha zamanı var böyle durum yaşayan varmi ne yaptınız 

4 Cevap

0 oy
(1 puan)
Ben . ama doktora gidin gaviscon yazar çok iyi geliyor anında kesiyo
-Reklam-
0 oy
(237 puan)
Bende öğrendiğimden beri mide yanmasi yaşıyorum canım. Herkesin hamilelikte yaşadıkları farklıdır. Çevremizde genelde bebek saçları çıkınca mide yanar derler ama alakasi yok. Hâlâ aynı şiddetle midem yanıyor (34+4)
(2 puan)
ayni durumdayim gecmek bilmiyo ama azda olsa iyi geliyo   

sol tarafina ve basini yuksekde olcak sekilde yat . salatalik ye . aci eşkiyi birak .
(237 puan)
Teşekkür ederim deneyeceğim ❤️
0 oy
(190 puan)
Azicik karbonati biraz suyla karistirip icin. Beni sadece bu geciriyor.
(87 puan)
Karbonatın iyi geldiğini biliyordum bende.bebege zararı olurmuki,diye icmemisdim.denemek lazım bende de büyük sıkıntı oluyor.bulantidan değil ama yanmadan dolayı kusma oluyor.
(190 puan)
Olmaz Allahin izniyle. Doktorlar da tavsiye ediyolar. Arkadaslarimdan da kullananlar var. Bana sut veya baska seyler hic fayda etmedi ama karbonat aninda kesti cok sukur. Ben yurt disindayim burda tuketmek icin karbonatlar ayri satiliyor kucuk paketlerde ve eczanelerde daha temiz saglikli. Sizde eczaneden bulabilirseniz onu deneyin insaallah.
0 oy
(87 puan)
Benimde hamile kalmadan önce reflü başlangıcı vardı.hamile kalınca tetikledi,ne yesem acı su ağzıma kadar gelip gidiyor.lokmalari küçük alın ve çok çiğneyin.gunluk maden suyu ve gavisgon biraz rahatlatıyor.Uzgunum ama maalesef doğuma kadar sürebiliyor.

654,210 soru

3,439,769 cevap

4,273,378 yorum

184,850 üye

...