0 oy
124 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (10 puan)
Kızlar bende 17 haftalik gebeyim.. benim rahminde perde var... İlk gebeliğim 8 haftayken kaybettim kürtaj oldum daha sonra rahim filmi çektiler ama bı tüpün kapali dedi doktor rahmimde perdeden bahsetmedi. Ve bı sene sonra tekrar gebe kaldım şuan her kontrolüm de kalbim şıkışa şıkışa gidiyorum bana kötü birşey söylemesin doktorum... Benim riskli acaba etrafımızda perdeli gebeler oldumu ve doğum gerçekleşen oldu mu hiç,?  Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gebelik haftası 17+2

1 cevap

0 oy
(392 puan)
Rabbim sağlıklı shatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canm. Benim anlamında rahminde perde vardı defalarca düşük yaptı ama bir kızı olduktan sonra öğrendi bu durumu. Şuan kızı 15 yaşında normal doğumla almıştı kucağına.
(10 puan)
Çok teşekkür ederim canım benim... İnşallah bende kızımı alırım kucağıma çok takıyorum çok üzülüyorum her daka her saniye düşünmekten alikoyamiyorum kendimi acaba bebeğimin kalbi atıyor mu.. inşallah sağlıkla rabbim nasip eder kucağıma... 17 +2  haftalık gebeyim hareketlerini hissetmiyorum bu normal mi acaba..
(392 puan)
Ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyor kuzum hareketleri hissedersin bi kaç haftaya. Seni çok iyi anliyorm ister istemez stres yapıyorsun. Benim ilk hamileliğim de skntili geçti bir düşükten sonra olmuştu. Her gün doktora gidip aceba yasiyormu diye gösteresin geliyordu eşimden utanır olmuştum artık iki güne bi hastaneye girmekten. Ama emin ol bunların hepsi geçici güzel günler seni bekliyor hamileliğin tadını çıkarmaya çalış. Kafani farklı şeylerle meşgul et ev hanimiysan orgu falan başla arkadaşlarınla buluş. Kafan dağılsın bebeğe stres yükleme. Rabbim sağlıklı shatli kucağına almayı nasip etsin. Doğsun bak gör en iyi arkadaşın yavrun oluyor
(10 puan)
İnşallah canım... Yok çalışıyorum 1 ay raporluydum şuan bı sıkıntım yok ama perde korkutuyor sadece beni bebeğime engel diye. Allah'tan çalışıyorum yoksa kafayı yerdim☺️ bu arada çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için
(392 puan)
Ne demek canm güzel haberlerini alalım inş
(10 puan)
İnşallah canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 467 göst.
0 oy
9 cevap 373 göst.
0 oy
1 cevap 141 göst.

651,385 soru

3,428,836 cevap

4,261,332 yorum

184,115 üye

...