0 oy
243 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Merhaba arkadaşlar. 22 haftalık iken ayrıntılı ultrason girdik. Genel olarak sağlıklı normal sayıldı tüm ölçüler kilo boy gününe göre gelişimi. Fakat kalbinde toplu iğne ucu kadar parlaklık ve sol böbreğinde 8 mm büyüme gözlerdi. Küçük risk oluşturuyor dedi. Buna yorum yapacak ya da yaşamış birileri var mı. İçim rahat fakat annelik çok zor. Düşünüyorsun zaman zaman.
Gebelik haftası 23

6 Cevap

0 oy
(11 puan)
Aynı şeyi bana da söylediler ama çok şükür sağlıklı bi bebeğim oldu bence hiç kafanıza takmayın bu yüzden aşırı stresli hamilelik yaşadım keşke hiç takmasaydım 
(40 puan)
Teşekkür ediyorum  inşallah riskler de kaybolur sağlıkla kucağımıza alırız
-Reklam-
0 oy
(633 puan)
Merhaba canım bebeğiniz erkek mi? Çünkü böbrek genişlemesi yüzde doksan erkek bebeklerde oluyormuş bnm oğlum da da vardı haftan küçük demişti doktor böbrekleri aynı dereceye gelir eşit olur şimdi olmasa bile doğurduktan sonra kesinlikle düzelir demişti dediği gibi de oldu hemen kontrole gittik hiçbir sorun yoktu kalp parlaklığına gelince bırda bir çok kişiden duydum daha sonra düzeleninde post açtığına denk geldim içinizi ferah tuttun inş. 
(40 puan)
Evet erkek. Düşük risk var dedi kat sayıları düşük riskler bunlar istersen amniyo sentez sıvısı alalım dedi. Yok hocam dedim. Çünkü en ufak kötü bir durum hissetmedim inşallah da öyle olur. Sağlıklı ölçüleri normal demesi rahatlattı. Ama yinede annelik zormuş. Küçük riskler var desede düşünüyorsun.
(633 puan)
Canım bnm bak sen bi daha gittiğin zaman sana bunlardan tekrar bahsedecek kontrol altına alacak böbreklerin tekrar kontrol edecek zaten içün rahat olsun ama sıvı aldurmamakla çok iyi etmişsin ki bu durumda sıvı almanın ne gereği var omuda anlamadım hani öyle bir durum değil aslında ama yinede bilmiyorum için rahat etsin diye yazdım sen kötü hissetmediysen kötülük yoktur inş sen annesin bnm bebeğime kalbi delik bile dediler bak daha büyük bir sorun elhamdülillah öyle bişey yoktu.
(40 puan)
Maşallah sağ salim büyüsün hayırlı evlat olsunlar inşallah
0 oy
(69 puan)
Kalbindeki parlakli bebek anne karnında büyüyen kadar geçiyor banada aynısı söylenmişti doğuma kadar geçmişti 
(40 puan)
İnşallah kardeşim bir sonra ki randüvü de düzelmeler görür Dr.
0 oy
(25 puan)
Mrb dogum yaptiniz mi bebeginizin durumu nasil
0 oy
(104 puan)
Banada aynısını söylediler ben takmıyorum 1ay sonra dogumum war bakalım sende üzülme inana birsey olmuyo hele böbrek genişlemesi benim oğlunda wardi iki böbreğini de doğumdan sonra geçer dedi geçmedi şuan bir yaşında 1 böbrek te war diğerini de geçmemiş ama sünnet etirince geçiyor inana ben hic takmadım ne gelirse Rabbım den gelir 
0 oy
(25 puan)
Bebeginizin durumu nedir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 344 göst.
0 oy
8 cevap 180 göst.

650,045 soru

3,423,542 cevap

4,255,466 yorum

183,720 üye

...