0 oy
462 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (243 puan)
yeniden kategorilendirildi
Kızlar şuan hamileyim çok yeni 2 ya da 3 haftalık olması lazım. Öğrenince eşime söyledim, çok sevindi hatta ağladı. Ama ekonomik durumlardan dolayı bebek istemiyorduk. Eşimin heyecanı olsa da içi çok buruk. Bu durumu yaşayan var mı inanın çok üzülüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? 
Gebelik haftası 3
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(157 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hiç birşey yapmayın. Bebişler kısmetiyle gelir. Rabbim onun nasibini verdiki size bu mutluluğu yaşattı. Nice bu durumu yaşamak isteyipte yaşayamayan, burdan sınanan  karı kocalar var. Şükredin canım benim. Mevlam onu kısmetiyle getirir dünyaya. Hangimizin ekonomik durumu dört dörtlükki. Çok şükür ki bu duyguyu yasattı bize Mevlam. :)
-Reklam-
+1 oy
(201 puan)
Hiç öyle düşünmeyin çocuk gerçekten nasibiyle gelir. Biz de iki düşük sonrası eşime şark görevi çıktı dönüşte çocuk yapalım dedik araba altinlar ne varsa bozdurup ev borcuna girdik ben de işe girecektim eşimin maasini komple ödemeye göre ayarlamistik eşimin gitmesine 1 hafta kala öğrendik supriz bebeği. Bir de kan sulandırıcı kullanıyorum şimdi özele de gidiyorum 19. Haftaya girdik inan ki rabbim yardım ediyor. Hic beklemediğimiz yerden para geliyor o an açığımız kapaniyo. Beşiği bebek arabası alındı bile biz bile anlamadik nasıl olduğunu velhasıl çok uzattim şükret sağlıklı olsun rabbim size bağışlasın bol bol dua et rabbim deldigi bogazi ac bırakmıyor 
0 oy
(490 puan)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde 1 sene önce ev aldık kredimiz var diye 2 sene sonrası için düşünüyorduk ama rabbim nasip etti şuan 29+3 olduk çok şükür. Rızkı ile gelir derler gerçekten öyle oluyor hamile olduğumu bilmeden eşim iş değiştirdi ve maaşı primi çok iyi. Ben muhasebeciyim ama bizede prim sistemi çıktı ve aylık kazancımız çok şükür iyi. O yüzden hiç canınızı sıkmayın.
(434 puan)
Gerçekten çok doğru bizim de hic bi ihtimal olmamasina rağmen oğlum doğar doğar mucize gibi bi şekilde ev sahibi olduk tamamen oğlumun kismeti olarak düşünüyoruz Gerçektende Allah rizka kefildir ve bebekler kismetleriyle geliyolar simdi yine hamileyim ve bu aralar eşimin atamasi icin bekliyoruz umudumuz yüksek bebisimiz sayesinde :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 705 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
22 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde aisss (7 puan) sordu

649,166 soru

3,420,154 cevap

4,251,460 yorum

183,474 üye

...