0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Mrb arkadaşlar. Çarşamba günü sezeryan ameliyat olacağım. Ankara sehir hastanesne gidiyorum. Gelirken varis çorabı getir dediler. Diz altı mı olacak detay vermediler. Kullanan oldu mu?

10 Cevap

0 oy
(2,865 puan)
Ben diz altı çorap almıştım ama giymeyi unuttum. :D kimse de giy demedi. Şişmedim de ama
(3 puan)
Teşekkür ederim. Normalde varisi olanlar mı kullanmasi gerekiyor yoksa her sezeryanda risk mi mevcut? İlk sezeryanimda doktorum istememişti.
(575 puan)
Yok canım benimde ilkim sezeryan olmuştu ters olduğu için, ayaktan dizlerimin ta üstüne kadar olan bi varis çorabıydi hastanenin verdiği, belden aşağım uyuşturulmustu sadece, doğumdan önce giydirdiler ama ben doğumdan sonra çıkardım sıktı diye, varisim falan yoktu ama belden aşağı uyusup sonra açılmak icin yürüyosun falanya, kan bi anda yürüdü sanırım catlaklarima kan yürüdü varis gibi olmuştu, takınmanın önemi varmış demiştim ama kalıcı olmadiydi hani doğum kilomu veremedigim halde 2 aya falan onlar gectiydi
-Reklam-
0 oy
(1,379 puan)
Ben İstanbul şehir hastanesinde sezeryanla doğum yaptım hastaneden vermişlerdi. Tam boydu ameliyathaneye gitmeden de giy dediler giydim şişmedim
0 oy
(921 puan)
Benim diz üstüydü. İstemişlerdi alıp gittim 
0 oy
(307 puan)
Ben gecen hafta sezeryanla dogum yaptim hastane verdi bana corap dizime.kadardi ameliyat sonrasi onlar giydirmisler hemen. Pihti atmasini falan engellemek icinmis bence alin ve giyin mutlaka onlem almak iyidir.
(3 puan)
Evet öyle yapiyim en iyisi teşekkür ederim
0 oy
(1 puan)
Diz boyu olcak bendende istemişlerdi aldm dize kadardı 
0 oy
(327 puan)
Ozelde dogum yapmistim hic böyle bir talepleri olmamisti.simdikinde olacakmi bilmiyorum ama giymememe rağmen bir sorun olusmadi bende . doktor istediyse giyin tabiki.
0 oy
(219 puan)
Bende sezaryen olucam 38 haftalık oldum yarın kontrole gidicem. Siz kaçıncı hafyadasınız acaba. Önceden corabı hastane kndi veriyordu. Şimdiden sağlıkla kucağına alırsınız inşallah 
(3 puan)
38+6 yım şu anda. İnşallah alırız sağlıcakla kucağımıza.
(219 puan)
Amin inşallah canım
0 oy
(1,283 puan)
Benm arkadasada doktor demiş bende alacagim
0 oy
(43 puan)
Bana birşey denmesi gündüz kontrole gittim aksama doğuma aldılar . kendileri dizüstü ve parmaklar açık kalacak şekilde çorap verdiler.
0 oy
(575 puan)
Ben Zübeyde hanım da yapmıştım hastane kendisi veriyo ne alaka getirmk
(102 puan)
Bende orda doğum yaptım iki ay önce . Evet hastane kendisi veriyor demekki hastaneden hastaneye farkı var . Siz ne zaman yaptınız doğum?
(575 puan)
Benim oğlum 3yasina gircek simdi ikinciye hamileyimde bi daha orda yapmam açıkçası;)
(102 puan)
Herkes öyle diyir ama  hastanenin bi kötü yanını görmedim ben ya bilmiyorum. Belkide bana anlayışlı doktorlar denk geldi.
(575 puan)
Doktorlardan değil yattigım oda cok kotuydu, en uçtaydi cam aciyolardi kış günü bide karşıda birinin odasi vardi erkek rahatsiz oluyodum çıktığı zaman, kapiyi kapatma imkanin yoktu çünkü oda got kadardı, 5 kişi kaliyoduk ve cocugumu koyacak yer bulamiyodum heleki ziyaret açıldığında, ki dogum yapanlardan özel olupda kalanida olmuştu onlarda ayriydi, yatağı o kadar kotuyduyki 2 gece ben uyku uyuyamadm orda bel ağrısı zaten maglum ilk dogumdu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
0 oy
1 cevap 252 göst.
0 oy
0 cevap 86 göst.
10 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu

650,024 soru

3,423,445 cevap

4,255,350 yorum

183,713 üye

...