0 oy
148 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (302 puan)
Çiğli eğitim araştırmasi Hastanesi'nde kadın doğum doktoru selin hanıma giden arkadaşlarım var mı. 13 haftamdaym ilk defa gidicem onada.

2 Cevap

0 oy
(114 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ebru şemet var oda iyi bı doktor güler yüzlü 
-Reklam-
0 oy
(290 puan)
Selin aksoy hocaya bi kere gittim kendi doktoruma randevu bulamamistim aşırı ilgili bir doktor. Kendi doktorumdan once tanisaydim mutlaka surekli olarak o doktora giderdim. Bana çok ilgili geldi
(290 puan)
Evet çiğli de. Ayşegül Gülcan a gidiyorum ondan da cok memnunum fakat bu doktoru daha önce tanisaydim devamli ona giderdim. İstesem degistirebilirdim doktorumu ama hikayemi bilen doktorla yola gitmek daha mantikli geldi. Aklinizda bulunsun bugunden itibaren randevu saatinden bir saat once randevunuzu onaylatabiliyorsunuz daha önceden giderseniz beklersiniz. Ben onceden gidiyordum artik 1 saat kala randevu onaylanmaya baslanmis.
(302 puan)
Teşekkür ederim bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu. Bende Ayşegül hanım ve selin hanjm arasında kaldım. 15 haftama denk gelcek inşallah güzel devam eder bundan sonraki sürecimde
(290 puan)
İnşallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Akliniza takilan olursa sorabilirsiniz
(302 puan)
Çok teşekkür ederim. İçimi ferahlattiniz valla. Allah gönlünze göre versin
(290 puan)
Amin cumlemizin. Bu arada gebeleri bilgilendirmek adina gebelik okulu da var bilginiz olsun. Kapida yaziyor zaten ordan ebeye kayit yaptirabilirsiniz. Mecburi degil fakat bilgilendirmek amacli guzel bir etkinlik ve ücretsiz.

651,971 soru

3,431,019 cevap

4,263,720 yorum

184,268 üye

...