0 oy
65 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (147 puan)
Selam arkadaşlar. 21+4 günlük hamileyim. Ancak 4 gündür bel ve sırt ağrısı çekiyorum. Birisi çekiçle vuruyor gibi. Sanki belim ortadan ikiye ayrılacakmış kadar ağrım oluyor. Sola yatıyorum ağrı çekiyorum, sağ tarafa hamile kaldığım zamandan beri yatamıyorum. Sırt üstü uzandığım zaman ağrım azalıyor. Çok fazla sırt üstü de yatmak istemiyorum ama bazen ağrı dayanılmaz oluyor. Benim gibi yaşayan var mı acaba ? 
Gebelik haftası 21+4

3 Cevap

0 oy
(110 puan)
Bence bir doktora görünün içiniz rahatlasin sonuçta erken doğum denen şey hepimizin başına gelebilir ben de yaşadığım için aynı sikintilari bir doktora görünün bir bakılsın 
(147 puan)
Teşekkür ederim, doktoruma danışıyor olacağım.
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Canım merhaba . Aynı durum bende de var . Bel ağrısından yatamıyorum artık o derece . Doktoruma söyledim normal dedi . Benim bebegim biraz aşağıdaymış ondan dolayı çok ağrıyormuş . Belki senin de öyledir 
(147 puan)
Geçen hafta kontrolüm vardı. Doktorumda bana söylemişti bu haftalarda bel sırt ağrısı olur. Bebeğinde hiçbir sorun yok. Perşembe günü tekrar kontrolüm olacak. Yine soruyor olacağım. Ancak merak ettim benim gibi olan var mı diye.
Teşekkür ederim:)
0 oy
(286 puan)
mrb canm.bende ayni sorunlardan bir haftadir cebellesiyorum karin bel kasik agrisi sabaha kadar uyutmuyor bana erken dogum riski dendi servikal uzunlugum sinirdaymis dikkat bence sende biran once dr. git.
(147 puan)
Ben sık sık doktor kontrolünde olduğum için şuanda erken doğum riski görmedi doktorum. Benim gün içerisinde ağrım oluyor , akşam yatarken bir sıkıntı yaşamıyorum. Sabaha kadar rahat uyuyabiliyorum. Yaşadığım sıkıntı gün içerisinde ve uykuya dalan kadar.
Cevabınız için teşekkür ederim.
(286 puan)
masallah ozaman insallah bir sorun yoktur.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
16 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde burcumasal (377 puan) sordu

651,994 soru

3,431,120 cevap

4,263,852 yorum

184,275 üye

...