0 oy
113 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (6 puan)
kapalı
Şu içemiyorum ama içmem gerek sizler neler yapıyorsunuz içmek için yardımcı olurmusunuz
Gebelik haftası 8+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(39 puan)
İçerisine limon nane salatalik tarzı şeyler katabilirsin veya meyveler
-Reklam-
0 oy
(360 puan)
Her köşe başında su var bnm unutmamak için şişelere dolduruyorum her odaya girip çıktığımda içiyorum yoksa bnde unutuyorum maalesef :(
0 oy
(369 puan)
Merhaba ölçü bardağı aldım Normalde su içen biri asla değilim günlük periyotlara böldüm kendimce zorlaya zorlaya o şekilde içiyorum içtikçe deftere çarpı atıyorum o derece:) O kadar su içmeme rağmen şu an su ile alakalı sıkıntı yaşıyorum lütfen zorlayın kendinizi su azalması var bende farklı bir tedavi alıyorum o yüzden bilerek yazdım önemini anlayın diye sizde duzenleyin o sekilde Doktorunuz kaç litre dediyse günde onun altına düşmeyin bence bebeğinizin karninizda rahat etmesini düşünün dedikleri gibi limon falan dilimleyebilirsiniz.
0 oy
(258 puan)
 Ben normalde hamilelikten öncede sonrada aşırı su içen biriydim nedense 20. Haftadan sonra su içmek aklımın ucuna gelmez oldu bende uygulama indirdim su hatırlatıcı hep ordan takip edip içiyorum.
0 oy
(150 puan)
Ara ara cips yiyorum. Sonrada gidip iki bardak su iciyorum yoksa zaten su ara midem bulaniyor asla icemiyorum

İlgili bir soru bulunamadı

644,047 soru

3,401,754 cevap

4,229,015 yorum

182,131 üye

...