0 oy
181 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
kapalı
Merhaba anneler 27 haftaya girdik çok özür dileyerek soruyorum vajinada bir tarafta şişlik oluşmuş napacam bilemedim çekiniyorum da bu konu hakkında bilemedim napacagimi randevu aldım gittiğimde de diyeceğim zaten ..
Gebelik haftası 27
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(23 puan)
Ne zaman oldu cnm benimde oldu hafta sonuna giriyorduk doktoruma gidemeyecektim yazdım bana ele gelen şişlik mi dedi ama benim iç ve dış dudaklar şişti o zaman acile git dedi. Sonra öyle diyince bir daha kontrol ettim azaliyordu. doktora yazdım tekrar resim istedi. Pazartesi gel dedi. Ağrı veya kanama olursa bekleme git dedi. Sonradan geçti zaten normalde de sisiyormus eskisine göre.  Ben bir şeyi fark ettim büyuk tuvalet için zorlayınca oluyor sonra geçiyor. Ama genede muayene olman gerek ben gittim bu normal dedi.
(7 puan)
2 hafta olacak böyle bu durum şişlik başlarda dediğin gibi yok derecesind3 kayboluyordu sonra yine şişlik oluyordu
(23 puan)
Cnm sen gene bir git baktır sonuçta can taşıyoruz farklı bir sıkıntının yansıması olabilir. Ben 2 gün zor bekledim sıkıntımın sebebini anladığım halde. Oldugu zamanları takip et ve doktoruna bilgi ver. Benim zaten alt kismim aciyordu kaslar falan normal haline göre sisti. Doktor şişliğin kas ağrısının olacağını normal olduğunu ama benim bebek ters durduğu için erkenden son aylar gibi hissettiğimi söyledi.
(7 puan)
Kötü bişey yoktur demi
(23 puan)
Cnm yazdığım gibi doktorum heryeri şiş diynce direk acile git bekleme dedi. Sonra resim attım sıkıntın olursa acile git olmazsa bana gel dedi. Benim anladığım bazı durumlarda sıkıntı acillik bir durum olabiliyor bazısında ise normal kabul ediliyor bunu doktor muayene etmeden karar veremez. Kötü birşey mi iyi bir seymi. En iyisi 2 hafta diyorsundır diyorsun ya normal randevundan biraz erken git için rahatlasın. Ben ilk bebeğimi kaybettim o yüzden panik atak gibi birşey olduğunda içim rahatlasin diye gidiyorum. Belkide seninde önemli değil normaldir ama bunu biz karar veremeyiz.
(7 puan)
Anlıyorum tşk ederim
-Reklam-
0 oy
(35 puan)
bende 24 haftalagım ilk dogumumdaki dikiş yeri şişti sizindemi öyle acaba
(7 puan)
İlk gebeliğim hiç bilgim yok ki bu konularda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 456 göst.
8 Mayıs Doğum kategorisinde Gggm (88 puan) sordu
0 oy
0 cevap 116 göst.
3 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fridetasyl (27 puan) sordu
0 oy
18 cevap 284 göst.
0 oy
0 cevap 89 göst.
31 Ocak Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mrvshngz_dmr (10 puan) sordu

654,077 soru

3,439,260 cevap

4,272,802 yorum

184,817 üye

...