0 oy
249 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (329 puan)
Kızlar sezeryan sonrası baş ağrısı vs oluyo mu ? Nescafe felan diyorlar sade mi oluyo sizler neler yaptınız? Yardımcı olursanız sevinirim. 

Bir de iyileşme sürecinde nelere dikkat ettiniz 

Sütünüz hemen geldi mi bu süreç beni düşünüyor 

7 Cevap

0 oy
(1,402 puan)
Bas agrisi normal kan azligiyla alakali.ben agrikesici ostemisdim doktorumdan.oda vermisdi.ben kizimi dogumdan bi gun sonra emzirdim.sezeryan sut bakimindan iyibir secim deyil bence.ama bemde boyle oldu sezeryan sonrasi hemen emzirenler de var.benim goguslerim cok fenaydi.Rabbim evladinida seni de korusun insallah.hayirlisiyla kucagina alirsin bebeyini.
-Reklam-
0 oy
(2,867 puan)
Benim ne başım ne belim hiç ağrımadı. İlk gün emziremedim belki emzirsem gelirdi, ikinci gün eve çıkınca duş aldım. Bebeğim tutamadığı için pompa ile sağım yaptım Allah'a şükür az az geldi hemen. O vücut o bebeği büyüttüyse elbet besleyecek de. Böyle düşünün :) bol bol yürüyün sakın yatmayın. Ağır kaldırmayın. Dikişleri havalandırın terlemesin :) bu kadar :)
(334 puan)
İlk gün emziremeyince mama mı verdiniz nasıl yaptınız hastane çantasına mama koymalıyım her ihtimale karşı
(2,867 puan)
Şöyle oldu. Benim bebişko bi tık kilolu doğdu. Doğar doğmaz da yanıma vermediler. Azıcık solunumu hızlıymış biraz gözetim altında durdu. 3 saat sonra falan getirdiler yanıma. Kilolu bebişlerin de kan şekeri hızlı düşüyormuş. O yüzden daha yanıma getirmeden serviste mama vermişler bile. Ben yanıma mama götürmüştüm ama hep onlar hazırladı verdi mamayı. Benim götürdüğümü kullanmadılar. Eve gelince çat diye kesmedim mamayı. Önce sağdığım sütü verdim. Üstünü mama ile tamamladım. Sütüm arttıkça mamayı kademeli olarak kestim
(334 puan)
Sağma makinesi ile süt sağdıkça artıyor mu acaba faydasını gördünüz mü
(2,867 puan)
Ben çok faydasını gördüm. Özellikle ilk 20 gün 2 saatte bir sağdım. Baya arttı. 2 göğsümden toplam 30 CC ile başladık. İki göğüsten toplam 120 ye kadar çıktık. Ama bi yerden sonra sanki kalıyor daha da arttıramıyor pompa gibi geldi bana. O yüzden her sağımdan önce, bi bebişin ağzına verip emmesini denemek gerekiyor. Memenin ucuna tükürüğünün değmesi bile çok önemli. Azıcık bile çekse baya faydalı oluyor sütün artması için.
(334 puan)
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ilk gebeliğim çok acemiyim kafamda deli sorular :)))
0 oy
(141 puan)
Boll suu için ve nescafe ister sade ister karışık ama sade daha iyi
0 oy
(6 puan)
Doktor Nescafe Gold icmesini söylemişti ablama 
0 oy
(66 puan)
Bende omuz ağrısı çok oldu 2si 1 arada nescafe ictim günde 2 tane 3 gün sonra sütüm geldi aptamil verdim 3 gü boyunca
0 oy
(104 puan)
Baş ağrısına kahve iyi geliyor ben çok içmiştim anestezi etkisinden dolayı baş ağrısı olur dediydi hemşire .ne kadar çok emzirirseniz okadar çabuk sütünüz gelir sezaryende süt geç gelir derler hiç alakası yok nekadar çok emerse okadar çabuk süt geliyor bide sezaryen sonrası ilk 10gunluk süreç ağrılı geçiyor yaraniza su değdirmemeye bakın 
0 oy
(25 puan)
Sade nescafe Dr nuza önerecektir geçmezse ağrı kesici vb ile serum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
30 Ocak 2023 Doğum kategorisinde Minikkalbim (893 puan) sordu
0 oy
3 cevap 554 göst.
0 oy
9 cevap 2,653 göst.
18 Aralık 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cevo (52 puan) sordu

651,559 soru

3,429,473 cevap

4,262,044 yorum

184,153 üye

...