0 oy
134 göst.
Doğum kategorisinde (12 puan)

Merhabalar, 

Ben Kocaeli'de yaşıyorum. Eşim Şırnak'ta şu an. Evlendik ve bir türlü tayin çıkmadı. Şu an hamileyim ve doğuma Şırnak'a eşimin yanına gideceğim. Şırnak'ta değil de Batman'da doğum yapmak istiyorum. Birkaç doktor araştırdım. Özel hastane düşünüyoruz. Hastane ve doktor önerisi olan varsa paylaşabilir mi? Batman'da doğum yapanların deneyimlerini merak ediyorum. Batman'da ben Sevcan Demir Hanım'ı takip ediyorum ve sıcak bakıyorum. O konuda da fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum. :)

1 cevap

0 oy
(13 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Medical Park da Emire hanım var. Yaşam Hastanesi'nde de Yasemin Afşin var. İlk gebeliğim benimde. Henüz doğum yapmadım.  İki doktora da gittim. İki doktorda çok seker. İnsana güven veriyo. Ama elektrik almak önemli.Medical biraz daha profesyonel ortam olarak. Randevu sistemi, içeriye alınma süreci falan. Yaşam Hastanesi'nde randevu saatinde alinmiyosun. Yarım saat falan gecikmeli giriyorsun içeriye yoğunluktan dolayı. Yasemin hoca ile enerjim uyduğu için onda devam ediyorum
(12 puan)
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için, çok sağ olun. Yasemin Hanım'ı ben de takip ediyorum Instagram üzerinden. Gerçekten çok tatlı bir doktor. Doğumları nasıl yaptırıyor bilginiz var mı? Eşiniz yanınıza girebiliyor mu mesela? Bir de fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz? Tabii ki değişecek, her geçen gün her şey değişiyor ama fikir sahibi olmak açısından soruyorum. Yaşam Hastanesi'ne gidenlerden daha çok Tahir Bey önerisi duydum da garip geldi. Bir de Şırnak'tan Batman'a 2 saat sürüyor yolculuk en az. Bu durum beni geriyor. Bir sıkıntı ihtimali Allah korusun. Böyle uzun yolculuk yapan birisi duydunuz mu, fikriniz var mı?
(13 puan)
Ne demek :) bende batman li değilim. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bu iki doktora gittim. İki doktorun da elinin çok iyi olduğunu söylediler. Nasıp olursa bende doğum için memlekete gidecem.  Bu ay kontrolde fiyatı sorduğumda başka birime yönlendirdiler. Oraya da gitmedim. Memlekette doğum planladigimiz için en geç 36. Haftada gidebilirsin dedi. 4-5 saat sürüyo yol. Doğum süreci nasıl oluyo soru sormadım o yüzden.Gebeliğin başından beri memlekete gidip geldim. Benim için de bebek için de bı sorun olmadı. Ama düşük riskiniz varsa doktorunuza sorabilirsiniz
(12 puan)
Çok ama çok teşekkür ederim. Biraz sorularıma cevap buldum gibi. Allah size de kolaylıklar versin inşallah. Bebişler bu dünyaya hayırla geldin inşallah.
(13 puan)
Amin inşallah . Tüm bebisler sağlıkla hayırla dünyaya gelir inşallah :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 224 göst.
20 Mart 2022 Doğum kategorisinde Mevlusss (12 puan) sordu
0 oy
7 cevap 348 göst.
13 Eylül 2021 Doğum kategorisinde Elfidannn (163 puan) sordu
0 oy
0 cevap 45 göst.
23 Ocak Doğum kategorisinde Yadee (26 puan) sordu

649,094 soru

3,419,928 cevap

4,251,195 yorum

183,463 üye

...