0 oy
143 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (124 puan)
Kızlar bekarken belimde fıtık başlangıcı olduğunu öğrendim ve o sıralarda da evlendim. 6 ay sonra hamile kaldım ve şuan 34 haftalık oldum. Bunu doktorumla paylaşmam gerektiğini de yeni öğrendim. Aranızda fıtığı olanlar nasıl doğum yaptı paylaşır mısınız?
Gebelik haftası 34

4 Cevap

0 oy
(20 puan)
Merhaba benimde bel fıtığım var üç yıl önce kızımı normal doğum yaparak kucağıma aldım.  Doktorum fıtığım olduğunu biliyordu ama fizik tedavi doktoru normal doğuma engel olmadığıni söylediği için herhangi bir müdahale de bulunmadılar . Çok şükür herhangi bir sorun olmadan doğumum gerçekleşti. Şimdi 38 haftalık hamileyim ve fıtığımin ağrısı baldirlarina vuruyor masaj yapıyorum iyi geliyor. Kızımı doğururken çok sancı çektiğim için çok ağrım oldu fitiktan dolayı zaten sancım sadece belime vurdu. Şimdiden hafif masajlar yaparak fıtığını rahatlat ilk doğum biraz ağrılı olabilir.  Çok geçmiş olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. 
(124 puan)
Amin çok teşekkür ederim. Sizede.hem geçmiş olsun hemde sağlıkla bebeğinize kavuşuruz inşallah ♥️ Peki normal yerine sezeryan olsanız daha mı rahat ederdiniz ?
(20 puan)
Ben 24 saat 30 dakika suni sancı çektim kızımı doğurmak için sezeryanla dogurmayi çok istedim ama annem ve ablam izin vermediler doğumdan sonra da iyiki izin vermediler dedim . Sezeryanla doğum yapmak çok zor ablam 15 yıl önce sezeryanla doğum yapmış olmasına rağmen hala ağrısını çekiyor ve ogluda en ufak şeyde hastalanıyor. En sağlıklısi en güzeli normal doğum . Yine bilsem ki o kadar acı cekecrm yine de normal doğum isterim .
(124 puan)
Bende normal doğum yapmak istiyorum fakat belinde hasar kalır diyorlar. Benim ablamda aksine üç tane sezeryan oldu ve hiç etkilenmedi iki günde hiç bişey olmamış gibi dev etti bana da riske atma sezeryan ol diyor bende korkuyorum.
-Reklam-
0 oy
(44 puan)
 canım Bende senin gibi nisanliyken fıtık çıktı ve benim bildiğin büyük ve direk ameliyatlikdi tabi olmadım ameliyat 1-2 ay sonra düğünüm oldu ve hemen hamile kaldım çok şükür ne doğumdan ne de hamilelikte beni rahatsız etmedi normal doğurdum şuan ikinciye hamileyim bir kaç hafta sonra bunuda normal doğuracam İnşallah 
(124 puan)
Ne kadar güzel ön görebilsem bende normal doğum istiyorum. Ama ailem de korkuyor kalıcı hasar kalırsa belimde diye sezeryan ol diyorlar bende ondan korkuyorum.
(44 puan)
Hiç korkma canım benim ki tehlikeli ama çok şükür bir sıkıntı olmadı seninde baslangiciymis tehlikeli değil yani yengem açıdan kivranordi agrinca ama 3 doğum yaptı çok şükür onda da bir sıkıntı olmadı doktorun a söylersin ama bence normal yap en rahatı Rabbim hakkında hayırlısını versin
(124 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
Benim de belimde fıtık var iki tane doğum yaptım . Engel olduğunu da hiç duymadım daha önce ama konumu önemlidir belki. 
(124 puan)
Doktorun bilmesi gerekirmiş her iki doğum şeklinde de söyleyin önceden dediler. Bende yeni öğrendim acaba normal doğuma engel mi diye merak ettim o tarz şeyler okudum.
0 oy
(96 puan)
Merhaba benimde bel fitigim var 2020 de ilk nkormal doğumu yaptım şimdi 38+4 haftalık gebeyim inşallah bu da normal olacak bı sıkıntı çıkmadı çok sukur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 282 göst.
0 oy
3 cevap 275 göst.
2 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ketum77 (208 puan) sordu
0 oy
4 cevap 318 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.

650,342 soru

3,424,646 cevap

4,256,844 yorum

183,781 üye

...