0 oy
191 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (64 puan)
düzenledi
Rahim ağzı kısalığı yaşayan,ve dikiş atdiran var mı ?
Gebelik haftası 25

6 Cevap

0 oy
(1,475 puan)
Post çıksın 
(64 puan)
Nasıl ?
-Reklam-
0 oy
(92 puan)
Merhaba, benim geçen sene rahim ağzı yetmezliğinden bir gebelik kaybım var şuan yine gebeyim 15 haftada dikişim atıldı. 24 haftalık olduk. Rahim kısalığı 28 mm den 36 mm çıktı. 
(64 puan)
Evet benimde hiç akıntım yokdu,ama bu dikişden sonra bende de ara sıra akıntılar oluyor.
Sizede ilişki yasaklandımı?
(64 puan)
Evet benimde hiç akıntım yokdu,ama bu dikişden sonra bende de ara sıra akıntılar oluyor.
Sizede ilişki yasaklandımı?
Bi sorumda şu ki dikiş yuxarı çıxmasını sağlıyor öylemi?
Yani fazla aşağı inmiyor öylemi?
Lütfen tüm soruma cevap verirsiniz☺️
(92 puan)
Evet ilişki yasak sizin dikişleriniz nasıl atıldı bilmiyorum ondan yukarı çıkarmı çıkmaz mı birşey diyemem benim mesela dikişim yukarda olduğu için zorunlu sezeryan yapılıcak bana eğer size mcdonald tarzı dikiş atıldıysa o rahim ağzında oluyor 37 haftada o ipi çekiyorlar normal doğum yapılabiliyor.
(64 puan)
Evet bende doğuma yakın ipi çekecekler
(92 puan)
O şekilde dikiş atılanlara genelde ayağa kalmalarını doktorlar tavsiye etmiyor. Siz doktorunuz ne derse onu yapın bazı gebelerde dikiş açılma durumları olabiliyor. Bebeğinize zamanında kavuşursunuz umarım.
0 oy
(1,304 puan)
Post yukari çıksın 
0 oy
(223 puan)
30 cu haftadan beri 20 mm rahimle geziyorum. 35 i tamamladim. Merak etmeyin doktorda cok korkutmustu beni. Simdi dogurucan yarin dogurucan diye. 5 hafta gecti uzerinden. Sadece daha fazla uzanmaya dikkat edin. Gebelik bandaji var onu takin gezerken.
(48 puan)
Peki progesteron kullandınız mı
(223 puan)
Evet agulutin kullaniyorum ilk gunden. Doktor kesti artik onu 35 den sonra kullanma dedi
0 oy
(17 puan)
İlk gebeliğim12. Haftada düşük oldu. İkinci gebeliğimde kontrol sırasında hunileşme ve kısalma fark edildiğinde (17mm)22. Haftamda dikiş atıldı. Doğuma kadar lavabo harici çok nadir ayağa kalktım. Üçüncü gebeliğimde de 12. Haftada daha kısalma olmadan dikiş atıldı.Bu gebeliğimde daha sık ayağa kalkabiliyorum doktor ağır iş yapma ayakta fazla durma dedi. Sabah akşam progestan fitil kullanıyorum ve haftada bir proluton iğne vuruluyorum. Doktor her gebelikte 12.haftada dikiş atılacak dedi. 
0 oy
(13 puan)
Bende de var rahim ağzı kısalması 23 mm kısalma. 24+4 haftalık olduk. Doktorum dikiş atacaktı ama dikişte sıkıntılı suyun gelebilir kanama olabilir dedi o yüzden çok zor durumda kalırsak dikiş atarız dedi. 2 aydır bu şekilde gidiyor gebeliğim inşallah bı sıkıntı olmaz. Her hafta muayeneye gidiyorum. Rabbim sizinde çocuğunuzu sağ sağlim vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 
(64 puan)
Yorumlarınız için hepiniz çok sağolun ne kadar morel verdiniz,benide çok kortuyorlar .
İnşAllah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.
Bende de dikiş atıldı, çok yürüme dedi ayakta kalma dedi çok zaman yat dedi.
(13 puan)
Hiç korkmayın. Korku streste etkiler durumunuzu unutmayın can verende alanda Rabbim. Ona sığının. Allah in izniyle hicbisey olmaz insallah

İlgili sorular

651,657 soru

3,429,881 cevap

4,262,513 yorum

184,180 üye

...