0 oy
427 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (16 puan)
Hanımlar merhaba sorum şu ki normalde gayet sakin uysal konuşmayı sevmeyen bı insandim ama son 1 haftadır falan huyum çok değişti kendimde farkındayım herşeye hemen sinirleniyorum kendimi durduramıyorum herkesi isteyerek gayet farkında olarak kırıyorum ağzıma geleni demeye başladım susamiyorum yüzüm sürekli asık mutsuzum hiç birşeyden memnun olmuyorum gözümün yaşı hiç kurumuyor zaten ama işin kötü yanı bunu kendi ailem akrabalarımi geçtim eşiminde tarafına yapıyorum sonra niye dedim diye oturup ağlıyorum niye böyle oldu yaa var mı aranızda benim gibi sinir boşalması yaşayan bu daha 20. Haftada böyleyse bunun geri kalan 19 haftası lohusalıgi Allah etrafımdakilere sabır versin valla :)
Gebelik haftası 20+6

11 Cevap

0 oy
(1,402 puan)

Aynen bende oyleydim hic unutmam kimlik fotorafim iyi cikmadigi icin esimle saatlerce kavqa etmis ve hungur hungur aglamisdim.iyi ki annem yanimizdaydi da esime anlatdi hamilelikdendir bos ver diye.hatirladikca guluyorum valla.ama kendile basarabilirsin sinirlerine hakim olmaya calismazsan hamileliktendir deyip bos verirsen daha da cogalir.ben iyiyim sinirli falan deyilim diye kendini ikna et ben oyle basardim.durduk yere birilerinin kalbini kirmaya da gerek yok ki kuzum:)

(16 puan)
Aynen canım eşimle kavga etsem  gam yemem düzeltiriz ama  onla gayet iyiyim etrafımdakilere tüm gıcıklıgim
(1,402 puan)
Dediyim gibi kendinin pisikologu ol.geciyor zaten bi kac haftaya:)
(16 puan)
İnşallah:)
-Reklam-
0 oy
(928 puan)
Hormonlar canımm artık çevrendekiler hoş görecek seni yapacak birşey yok . Benim de ilk zamanlarda çok oldu eşime çok bağırdım çağırdım geçti sonra da bir ara da kafamın üzerinde sinek uçuyor diye bağırıp ağlamıştım :)
(16 puan)
Bende bugün anneme misafir gelmişti gelenler yabanci değildi ama hepsi sofraya oturdu ben dışarda kaldım kimse gel sen hamilesin otur ye ben sonra yerim demedi diye sinirlendim bide masada tam 2 saat oturup sohbet edince bende millete sinirle kalkın yeter geçin içerde konuşun acıktım dedim ama bugün kahvaltı bile yapmamıştım gün boyu hastanede koşturdum elim ayağım titriyordu birden çıktı ağzımdan :))
(928 puan)
Burada hklısın ama canım iyi yapmışsın bir yandan :)
(16 puan)
Banada çok haklı bı çıkıştı gibi geldi ama işte niye daha sakin kibar demedim sert çıkıştım diye sonradan  üzüldüm değişik değişik huylar iste :)
0 oy
(307 puan)
 :)) istemsizce güldüm vallahi bende öyleyim ama ben normalde de biraz sinirli  fevri bir yapım var ama hamileliktende  bu daha da fazlallasti  gözümün yaşı kurumaz oldu salonda mutluyum  mutfağa geçiyorum bi bakıyorum  acaip sinirli olmusum kendi kendime duygu patlaması  yasiyorum her an her yerde farketmeksizin  eşim de artık alıştı benim hallerime gülüp geçiyor ne yapsın hormonlarım tavan yapmış  düzelir umarım:) 
(16 puan)
Valla bende oturup kendime çok gülüyorum 2 dk sonra ben niye böyle oldum diyip ağlıyorum o kadar çok saçmalamaya başladım ki kaynanam arasa nasılsın dese sinirleniyorum benim neyim var gayet iyiyim niye arıyor beni diye :))
(307 puan)
Ahahahahah  al benden de o kadar :))))  çok komik geliyor bazen hareketlerime gülüyorum anlam veremiyorum bazen de iyice sinir hastası oldum diyip oturup bida ağlıyorum:)
0 oy
(344 puan)
Hormonlardan oluyo bende 9 ay sürekli ağlamaklı sınırlı geçirdim zar zor kendimi motive ediodum ama herşeye kızıp bahiriodum eşimin ailesi fln çok batiodu :) ahaha ama doğurunca gecio lohusalikta da biraz yaşadım ama geçti şükür  
(16 puan)
İnşallah valla geçmek zorunda yoksa vay halimize ben kendime zor tahammül ediyorum etrafımdakiler arkamdan artık ne söylüyordur düşünemiyorum :)
0 oy
(69 puan)
Valla cevremizdekiler öyle ya da böyle hormonlarımızın kafayı yediğini kabul edecekler. Kendimi gördüm okuyunca. Aynı böyleydim hala da bu kafadan çıkamadığım oluyor. Bilerek yapmıyoruz kendimize çok yükleniyoruz niye böyle yaptık diye. Siz yine uysalmissiniz ben normalde de aksiyim iyice tövbe estağfurullah bi şey oldum. İnşallah lohusalık hasarsız geçer. Eşime bi güzel tribimi attım yattı uyuyor şimdi:D napiyim sinirlendirmesin biliyor hamile olduğumu. Nefes egzersizleri yoga gibi şeyler çok iyi geliyor bu arada. Dışarı çıkıp düşük tempoda sadece kendini dinleyerek yürümek de çok iyi geliyor. Kendimize neyin iyi geldiğini bulup onu yapsak daha iyi oluyor herkes bizi bizim kadar tanımıyor eşimiz de olsa annemiz de olsa
(16 puan)
düzenledi
Vallahi yapacak bişey yok torun torun dedi öldüler dahada tövbeler torun falan istemezler kasıtlı yapmıyoruz yani  anlayış şart şurda 10 ay falan idare edeceğiz artık birbirimizi :)
0 oy
(130 puan)
Ben normalde sinirli, çok duygusal, hassas biriyim. Evlendikten sonra eşim ve ailesi yüzünden çok daha sinir hastası birine dönüştüm. Hamileleikten sonra iyi şeylerede, kötü şeylerede ağlıyorum. fazla alt üst oldum.
(16 puan)
Allah yardımcın olsun canım çok zor işler ne sinir kaldı ne bişey.
(130 puan)
Amin canım, cümlemizin. İnşAllah bebek doğduktan sonra düzeliriz.
0 oy
(68 puan)
Ilk hamileligimde öyleydim evlenir evlenmez ilk gece üstünde hamile kalmıştım tabi aile ortam yeni üstüne de hamile olunca eşim hep benle ilgilensin istiyodum ufacık şeyler gözüme kocaman geliyodu hep sinirliydim herkese en çok eşime karşı hep kavga eder laf sokardım ağlardım sürekli ama sanki huyum çocuğa da geçti gibi geliyo şimdi oğlum 1 buçuk yaşında çok sinirli inatçı biri bisey istedin yok dediğimizde direk elinde ne varsa fırlatıyor bize vuruyor bağırıp cagiriyo filan şimdi yine hamileyim bunda sakinim iyiyim bide galiba oğlum da var o yüzden eşimden ilk hamilelik gibi ilgi beklemiyorum ya da alıştım mi ona artık bilmiyorum bu hamilelik daha iyi sakin geciyo :)
(16 puan)
Ne güzel inşallah sonuna kadar öyle gider sağlıkla alırsın evladını kucağına. :)
(68 puan)
Amin hepimiz inşallah:)
0 oy
(172 puan)
Esim bardagi masadan alip baska yere koydu hizlica sen napmaya calison dedim gitim 1 2 saat ağlamisdim eşim okadar alismisdiki ben aglayinca kahka atiodu bende biandan guluyodum biandanda agliodum beni artik sevmiosun diede ne kadar agladim hamilelik ciden cok degsdryor 
0 oy
(29 puan)
Bende iki gündür komik şeylere bile ağlıyorum kendi kendime kızıyorum yürüyüşe çıkıyorum kafam dağılıyor öyle başediyorum
0 oy
(241 puan)
Merhaba canim gebelik hormonlarindan dolayi oluyor bende de arada bi oluyor korkma.bende 20 haftaya girdim
0 oy
(162 puan)
Ben de öyleyim nasıl geçer bilmiyorum. En iyisi WhatsApp ta ağlaklar grubu kuralım  birbirimizi teselli ederiz arkadaşlar  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
4 cevap 343 göst.
6 Mart 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Issız ada (243 puan) sordu
0 oy
3 cevap 320 göst.
4 Ağustos 2019 Doğum kategorisinde Elifkayaoglu (842 puan) sordu

650,063 soru

3,423,592 cevap

4,255,527 yorum

183,722 üye

...