0 oy
226 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (153 puan)
Merhaba hanımlar:) Bugün ultrasona baktık yine, bebeğimin boyu 27,7 mm çıktı. Normalde 9 haftalık bebekler 22-25 mm olurmuş. Benim bebek uzun mu demek oluyor bu? Bu kadar erken zamanda böyle bir yorum yapabilir miyiz? Doktor da hiçbir yorum yapmadı, bebek sağlıklı dedi şükür, ama eve gelince araştırınca kafama takıldı sormak istedim:)
Gebelik haftası 9+3

3 Cevap

+3 oy
(6,101 puan)

Dert ettiğiniz şey 2 mm farkında mısınız :)) Elinizle 2 mm'yi gösterin desem gösteremezsiniz. Daha çok erken, takılmayın bunlara. Zaten o kadar küçük ki doğru düzgün ölçüm yapmak bile zor. Yaklaşık bir değer söylüyor doktorlar. O kadar küçük ki doktorunuz da yorum yapmamış, biraz salın şu bebeklerinizin boyunu kilosunu :)

(153 puan)
Ben de diyorum ki bunda bu kadar gülecek, kendini ispatlamaya çalışacak ne var. Anladım akıllı olduğunu insanlarla dalga geçerek hissetmeye çalışıyorsun da ben diğer insanlardan cevabımı aldım zaten senin saçma kompleksli agresif cevaplarına ihtiyacım yoktu.
(153 puan)
Alt tarafı bi çocuk doğurmuş 1 yaşına getirmişsin gelmiş burada 5 çocuk anası gibi artislik yapıyorsun:D Burada herkes istediği soruyu sorar, isterse sağıma yatsam bebeğe birşey olur mu diye bile sorar, senin gibileri de kendini akıllı hissetmeye ihtiyaç duyduğu için anca dalga geçme yolunu seçer. Azıcık aklın varsa soru soran biriyle burada tartışmaya girmezsin, kompleksini bu kadar açık etmezsin, daha fazla da uzatmazsın.
(6,101 puan)
Ya niye bu kadar dert ettin kendine :)) Ben eğlendim sen niye taktın uzun uzun yazmış bir de :)) En çok artı alan yanıtlara bak herkes tuhaf bulmuş 2 mm'yi dert etmeni :) Alt tarafı gebesin sen de aynı mantıkla, sanırsın dünyadaki tek gebe gibi 2 mm'yi dert etmişsin ahaha :)))) Çok şükür kendime güvenirim her konuda, kompleks dediğin şey yoksunluktan gelir. Seni kırk kere cebimden çıkarırım.
Ben eğleniyorum, sen de eğlen takma bu kadar.
(153 puan)
Sen mi beni 40 kere cebinden çıkarırsın ahahahahhaha:D ben 3 kardeşimi bezledim elimde büyüttüm senden çok tecrübem vardır Allah bilir yaşın bile benden küçük. Mahalle karısı gibi gelmiş bana sataşıyo eğleniyorum diyor :DDD vasat kadın seni, eğlencen bile seviyeni gösteriyor. Allah aşkına başından beri şu yazdıklarına bak normal bir tarafı mı var? hayatının da amma merkezindeymişim baksana gece gündüz bana yazıp duruyorsun gerçekten yetersizlik içinde çırpınan bir zavallısın yoksa kimse sorulmuş normal bir sorudan bu kadar tartışmaya girmez.  benimle şahsi sorunun olamaz beni tanımıyorsun bile, senin sorunun kendi kafanın içinde. Senin için gerçekten üzgünüm içinde derin boşluklar var, psikoterapiye kesin görünmen gerekiyor, senin çocuğuna da yazık. Şimdi burada hayatta yaptıgın tek aktiviteyi yapmaya devam et kendi kendine komplekslere gir, kendini ispatlamaya calısmaya devam et. Ben de senin gibi özgüveni eksik, eğlenme neymiş bilmeyen düşük standartlı birini muhatap almaktan daha önemli işlerime geri döneyim. Hadi sana kolay gelsin, Allah da yardımcın olsun.
(6,101 puan)
Shahahahahhaha :))))
-Reklam-
+3 oy
9 haftalık bir kan pıhtısının mm ile ölçülen boyuna şimdiden takılırsanız doğduktan sonra kısa mı kaldı zayıf mı oldu diye düşünürken hayat hiç kolay olmaz size. 

Şuan ölçüm yapmak bile çok zor çok erken yani sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. 
(153 puan)
İnşallah sağlıkla gelsin tabiki. Ne tekme atacak yaşta ne cinsiyetini biliyorum. Çok takıldığımı zannetmiyorum ilk gebeliğim ve bebeğime ait herşeyle ilgileniyorum, cevap için teşekkürler.
0 oy
(485 puan)
Arayipta bulamadigimiz uzun olsun işte sagligi yerindeyse uzun boyun ne zarari olabilir
(153 puan)
Uzun olması beni mutlu eder zaten sadece erken mi yorum yaptım bunu merak ettim
(485 puan)
Ultrason farkli gosteriyor az veya cok gorunebilir dogunca kesinlesir bebegin herseyi bence
(153 puan)
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 178 göst.
0 oy
7 cevap 115 göst.
0 oy
1 cevap 186 göst.
18 Kasım 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ucanhasret (48 puan) sordu
0 oy
4 cevap 353 göst.
17 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Grck44 (6 puan) sordu

648,983 soru

3,419,520 cevap

4,250,725 yorum

183,440 üye

...