0 oy
614 göst.
Doğum kategorisinde (162 puan)
kapalı
Hanımlar merhaba. 46 gün önce normal doğum yaptım. Aşırı zor bir doğum oldu dikişim çok fazlaydı. Dikişlerim açıldı ikinci kez dikiş atıldı. Şimdi iyileşti ama vajina girişinde perine bölgesinde şekil bozukluğu var. Böyle olup cinsel ilişkide sorun yaşayan var mı ağrı acı vs. Çok korkuyorum sanırım vajinismus oldum biraz da. Bir süre daha beklemek istiyorum aslında ama sormak istedim (utanarak soruyorum kusura bakmayın)
Kapatılma nedeni: Doğum sonrası konularını sol üstteki menü kısmından gebelik dışı soru-sohbet veya bebek bakımı bölümünde açınız.

3 Cevap

+1 oy
(116 puan)
Canim cok normal boyle hissetmen zor bir surec atlasmissin hemde iki kez dikis atilmis. Onemli olan senin iyi hissetmen evet normal dogumdan sonra insan baya geriliyor acirmi canim diye ama oyle vajinusmus felan getirme hic aklina lohusaliktan yeni cikmissin zaten depresyona felan girersin Allah korusun ilk gece gibi dusun hafif bi kasilman olir belki stresten okadar sekil bozukluguda onemli degil bence hislerinde bi kayip olusturmadiktan sonra sonucta biz kadınlar kendimize yük ediniyoriz bazi seyleri  erkeklerin okadarda dikkatli olmadigini düşünüyorum soylemezsen farketmez bile buyuk ihtimalle . oyuzden rahatlamaya calis hatta tekrar ilk birikteliginizi yasiyormus gibi bir gecede duzenleyebilirsin esinle konusup bi sayede hem daha hassas daha anlayisli yaklasicaktir ki zaten yeni dogum sebebiyle oldukca normal karsilicaktir bu durumu
(162 puan)
Eşim zaten durumu biliyo saolsun benim istediğim süre kadar da beklicek yeter ki sen iyi ol iyi hisset diyo ama ben korkuyorum açıkçası. Çünkü çektiğim acının ağrının haddi hesabı yok ben iğneden bile korkar oldum o yüzden acı cekmek istemiyorum hele ki ordan bir acıdan çok korkuyorum. İlk ilişkideki gibi oluyosa tamam dayanilmicak bı tarafı yok diyorum ama ya fazlası olursa diye bir düşünce geliyo aklıma o zaman asla ilişkiye girme diyorum kendi kendime. Bunu aşamıyorum.
-Reklam-
0 oy
(856 puan)
Eşiniz hassas birisiyse sizi rahatsız etmeden denersiniz olmadı iyi bir doktorda vajinal estetik yapabilirsiniz.
(162 puan)
Eşim için bir sorun yok zaten öyle aşırı belli olan ya da rahatsız edici görüntüsü de yok. Ben sadece acı çekmekten korkuyorum. Çok zor zamanlar geçirdim doğumdan sonra.
(856 puan)
Eşiniz hassas derken size karşı anlayışlı anlamında demiştim. Anlayışla yaklaşıp sizi zorlamadan denerseniz aşabilirsiniz inşallah. Her zaman ilk deneme korkutur biraz
(162 puan)
İnşallah çok teşekkür ederim ❤️
0 oy

Seni anliyorum eşinin de anlayışlı olması lazım bu durumda. 


(162 puan)
Saolsun çok anlayışlı zaten ama çok korkuyorum sanki asla eşimi kendime yaklaştırmak gerekiyormuş canım yanacakmış gibi hissediyorum.

647,704 soru

3,414,817 cevap

4,245,232 yorum

183,069 üye

...