0 oy
971 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)

Ben şubat ayında hamileyim diye doktora gittim öğrendim ki skar gebelik.. mecburen hamileliğimi sonlandırdılar...

Şuan da 7 haftalık hamileyim. Kürtaj sonrasi hemen hamile kaldım..  skar gebelik geçiren anneler gebelikte veya doğum sonrası sıkıntı yaşar mi ?



Gebelik haftası 7

4 Cevap

0 oy
(833 puan)

cok pardon. skar gebelij derken..

Skar gebelik bir dış gebelik gibi bisi. Sezeryanla doğum yapmış annelerde sezeryan dikişinin olduğu yerde bir kese olabiliyormuş ve çocuk rahim de değil de o kese de oluşuyormuş. Orada gebelik devam ederse de anneyi iç kanamadan öldürüyormuş.
Skar gebelik dediler bana ve hemen cerrahpaşa ya yatırdılar. Vakumlu kürtaj ile gebeligimi sonlandırdılar.
canim cok gecmis olsun yanliz bu terimi daha once hic duymamistim peku bu surectten sonra ne yapmak istiyorsun tekrar anne olmak. istiyor musun
-Reklam-
0 oy
(1 puan)

Bende geçirdim skar gebelik sonlandırıldı gene gebe kaldim oda sıkar di ama aldırmadım şu an 27 haftalı gim ve hala dilara çok yakın tehlike devam ediyo erken alabilirlee

(0 puan)
Merhaba benim size bir sorum olucak daha önce skar gebekik geçirmiş siniz peki dogumunuz oldumu herhengi bir sorun  yasadinizmi ? Nasıl bir yol izlediniz?Bende şu an skar gebelik yaşıyorum 5 hafta 5 günlük hamikeyim ve imza atarak gebeliğini devam ettirmek istediğimi soyledim..Eğer yaşadıklarımızı benimle paylasitsaniz çok sevinirim simdididen teşekkürler iyi geceler .
(0 puan)
Merhaba  daha önce skar gebekik geçirmiş siniz peki dogumunuz oldumu herhengi bir sorun  yasadinizmi ? Nasıl bir yol izlediniz?Bende şu an skar gebelik yaşıyorum 5 hafta 5 günlük hamikeyim ve imza atarak gebeliğini devam ettirmek istediğimi soyledim..Eğer yaşadıklarımızı benimle paylasitsaniz çok sevinirim simdididen teşekkürler iyi geceler .
(35 puan)
Merhaba sizin gebeliginiz nasil sonuclandi bende skar gebeyim 10 haftalik doktorlar aldirmami soylediler bi iki gun icinde karar vermem gerekiyor siz neler yasadiniz donus yaparsaniz sevinirim tskler.
0 oy
(501 puan)
Bende de her adet dönemi iç dikiste sancı oluyor ameliyat olmuş gibi hissediyorum Dr skar endometriozis dedi ameliyatla alınıyor bı daha ki gebelikte doğum sirasinda  o bölgeyi çıkaracaklar 
0 oy
(35 puan)
Merhaba nasilsiniz bende skar gebelik gecirdim arastiriyorum benimle ayni durumda olan varmi diye sizin cok zaman gecmis ustunden ama merak ediyorum gebeliginiz nasil gecti.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 343 göst.
0 oy
2 cevap 189 göst.
18 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ilknur_2017 (38 puan) sordu
0 oy
2 cevap 227 göst.
9 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulodurupars (575 puan) sordu
0 oy
2 cevap 351 göst.

647,812 soru

3,415,218 cevap

4,245,669 yorum

183,096 üye

...