0 oy
107 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (26 puan)
Merhaba hanımlar 1 haftadır hastanede yatıyordum safra kesesinde enfeksiyon ve küçük çok taş varmış 28+6 günlük hamileyim böyle bir durum yaşayan var mı? Ve nasıl atlattınız ameliyat vs nasıl bir yol izlediniz. Neler yediniz bilgi alabilir miyim? 
Gebelik haftası 28+6

3 Cevap

0 oy
(74 puan)
Benim safra kesemde taşlar var 2 tanesi çok büyüm hafta da 2 3 kez çok şiddetli sancılar yaşıyorum ve saatlerce geçmiyo. Doktor bana ne ilaç verdi ne de ameliyat önerdi doğrucan emzircen ondan sonra ameliyat olabılırsın dedi. Açıkçası yemek yemeye korkar oldm. Tespit ettiğim yumurta çok baharatlı yiyecekler sıkıntı çıkarıyo. Ama internette yasaklı bir çok şey var. Allah yardımcın olsun seninde çok zor gerçekten
(26 puan)
Kaç haftalık hamilesiniz siz. Bende yemek yemege korkuyorum dün çıktım hastaneden 1 hafta yattım antibiyotik verdiler ama kullanmaya korkuyorum. Sezeryan olursa safra kesesi ameliyatını da yaparız beraber diye söylediler bana kafam çok karıştı. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.
(74 puan)
Yarın 21 hafta olucak ben hamılelıkten oncede yasıyodum ama bana gastrit demişlerdi hamıleyken safra kesesi oldugunu öğrendim. Bende inanın yemek yemeye korkuyorum saatlerce geçmiyo ağrısı. Bana söylenen tek şey net olmamakla birlikte normal doğumun sıkıntı olabileceği çünkü ıkınma esnasında taş kanala düşüp keseye ve bebeğe Zarar verebilir dediler. Herhangi bir ilaç kullanamayacağımı ve bebek büyüdükçe oraya basko yapacağını söylediler. Yani anlayacağınız epey bi çekicem gibi bunu.
(26 puan)
Maalesef çok zor bir durum ben bugun doktorla görüştüğümde 26 haftaya kadar ameliyat olabileceğimiz benim 28 hafta olunca olmadı umarım saglıklı bir sekilde agrısız sızısız doguma kadar sabredebiliriz.
-Reklam-
0 oy
(20 puan)
Bende sizin  yaşadığınızı yaşadım  çok dikkat  etmeniz lazm  enfeksiyon  doğumdan sonra sizi çok yorar  mutlaka yine gidin kontrole tek carede amaliyat ben cocugm 1 yasına gelince ameliyat oldum ve kurtuldum rabbim şifanı  versin çok gecms olsn
(26 puan)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Size de çok geçmiş olsun.
0 oy
(16 puan)
Merhaba. Aynı durumu yaşıyoruz sizin ile çok ağır ağrılar çekiyorum bende 1 hafta hastanede yattım pankreatit enfeksiyonuna yol açmış taşlar kanala düşerek ve şu an 31 haftalık hamileyim doktorum riskli olduğunu söyledi ve ameliyat önermedi. Çok ağır bir diyet yapıyorum. Yağlı, baharatlı, kızartma tarzı hiçbir şey yemiyorum. Haşlama, yağsız, tuzsuz gıdalar tüketiyorum. Gün sayıyorum doğumdan sonra inşallah ameliyat olabilirim diye. Psikolojikmen çok üzgünüm herseyi canım çekiyor ve yiyemiyorum çünkü yesem ki biliyorum o ağrılar çekilmez 6 ila 7 saat ağrıdan kıvranıyorum ağlaya ağlaya yerlerde sürünüyorum.
(26 puan)
Çok geçmiş olsun size de Allah bir daha yaşatmasın ben hala kendimi toparlayamadım halsizlik var 1 hafta bişey yemediğim için sonrasında da dediğiniz gibi yağsız tuzsuz baharatsız yemekler bide şimdi üstüne grip oldum kafayı yemek üzereyim Allahım sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
(16 puan)
Amin amin. Rabbim güç kuvvet versin sabır versin bizlere bu rahatsızlık çok zor çeken bilir ancak ama çoğu gitti azı kaldı diyerek motive etmeliyiz kendimizi yoksa günler geçmiyor gibi geliyor psikolojikman çöküş daha kötü etkiliyor. Bu da bir imtihan diyip sabır edicez. Allah'ım büyüktür şifamizi verir inşallah.

651,203 soru

3,428,010 cevap

4,260,580 yorum

184,055 üye

...