0 oy
197 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (228 puan)
İlk bebeğim pozitif olmasına rağman kan uyuşmazlık iğnesi yapmadılar. 2. Bebeğimde riskli gebelikteydim ve bebeğim kangurubu negatifti bir sorun olmadan doğdu, doktorum 3. Bebeği istersen bir sıkıntı yaşamazdın dedi. Şimdi 3. Gebeyim ve 25.haftadayım. İntirek coombs gibi bir test yaptırdım ve pozitif çıktı. Yani benim kan hücrelerim bebeğime zarar vermeye başlamış. Karnımda acılar hissediyorum belki psikolojik bilmiyorum. İnternette pozitif çıktıysa çok geç yapılacak birşey yok yazıyordu. Başına böyle birşey gelen varmı. Bebekleriniz sağlıklı mı
Gebelik haftası 25.hafta

2 Cevap

0 oy
(38 puan)
Canım 28 haftalıkda iğne yapılıyor,korkulucak birşey yok,bendede durum aynı,birinji bebeğimde sorun olmadı,bebeğimin kanı pozitif olmasına ramen gerek olmadı ve vurmadılar,ikincim negatif kanla doğdu,yani bana çekdi,şimdi üçüncüye hamileyim ve 28 haftalık olduk bugün,randevu aldım ve pazartesi günü iğnemi yaptırıcam,bunu aslında doktor söylemeli,sana söylemedimi?Bu kan uyuşmazlık iğnesi ve bebeğe birşey olmasın diye yapıyollar.
(230 puan)
Canım eğer test pozitif çıkarsa iğne yapmiyorlar iğne yapmaları için testin negatif olması gerekiyor
(228 puan)
1/256 çıktı test sonucı. Perinatolojiye yönlendirdi. 10 gün sonraya. Deper yüksek mi. Çok endişeliyim
(230 puan)
Evet canım biraz yüksek çıkmış ama korkma. Bende perinatoloji takipliyim
-Reklam-
0 oy
(280 puan)
Hiç iğne oldunuz mu şuana kadar 
(228 puan)
Hayır o kadar söylemee rağmen bir iğne yapmadılar.
(280 puan)
Benim de indirect coombs pozitif çıktı ama benim hamileliğim kanamalı geçtiği için bana ilk kanama olunca hemen iğne yapılmıştı. doktor iğne yapıldığı için pozitif çıkıyor demişti. Belki sizin de öyledir diye düşündüm. Ama siz üzülmeyin bebekte kansızlık gibi bir duruma yol açabiliyormuş en kötü ihtimalle ama o da iğne ve ilaç tedavisiyle hallediliyormuş.

654,665 soru

3,441,472 cevap

4,275,417 yorum

184,956 üye

...