0 oy
335 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (29 puan)
kapalı
Hamileliğimin 33 haftasındayım. Kendi annem yok herşeyi ablam ile toparlamaya çaliş iyoruz. Eşimde en büyük destekçim. Eşimi çok seviyorum. Ama kayınvalidem olsun kayın pederim olsun ayda bir arayıp nasıl gidiyor diye soruyor benim de işime geliyor fazla muattab olmamak ama bi ne bileyim kızım yemek yaptık bunu da sana getirdik canın bişi çekiyormu diye soran yok. Haftalardır hazırlıklara koşturuyoruz bebeğimin herşeyi tamam Allah'a şükür kıyafetlerini ütülemek kaldı bir tek diyorum hııı yapılacak bişi olursa söyle bize de diyorlar. Kendi babam takılarını da yaptı ama onlarda tek bir ses yok. Hala daha o komşu güne çağırıyor buna ev görmesine gitmek lazım diyor, bende en son beni beklemeyin ben gelemem bu saatten sonra dedim ama bunları eşimle paylaşmalı mıyım ben asla kötüleyen taraf olmadım hiç bi zamn ama hormonlarım, bu stres ağır geliyor artık. 
Gebelik haftası 33
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

+2 oy
(1,335 puan)
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk karışma ne güzel en iyi kaynana uzakta olandır boşvvberr :))
(29 puan)
Orası öyle de doğum sonrası da gelmek isteyenleri komşu ları akrabaları bitmez işte
-Reklam-
0 oy
(789 puan)
Canım keskin sirke küpüne zarar aceleyle karar verme derim. Belki de son anda hiç beklemediğin güzel bir şey yaparlar o zaman sen mahcup olursun. 
(29 puan)
Benim beklentim maddiyat değil ki canım bugün tulum alalım bari biz diyorlar
(34 puan)
Karşılıklı anlayış olması gerçekten çok önemli hamilelik sürecimde eşimin kız kardeşleri aşırı yardımcı oldular kız kardeşim yok ama bana kardeş gibi yardım ettiler hiç öyle çağır yapalım değil kendilerinden gelip yaptılar ama kesinlikle karşışıklı yaklaşımlar önemli tek taraflı beklerseniz üzülürsünüz fazla muhattap olmamak istiyorsunuz belli ki o yüzden belki size karşı yaklaşımları mesafeli ama ne olursa olsun önemli olan kafaya takmamak annenin duyguları bebeği çok etkiliyormuş siz hamileliğinizin keyfini çıkartın
0 oy
(138 puan)
Bazi.insanlar yapilari geregi sadece talep edilirse yardim ederler. Belki onlar da oyledir biseyler icin yardim istersen o zaman anlayabilirsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 216 göst.
0 oy
6 cevap 401 göst.
0 oy
6 cevap 211 göst.
0 oy
2 cevap 191 göst.
4 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tugcecanbaaayy (29 puan) sordu

649,049 soru

3,419,750 cevap

4,251,030 yorum

183,456 üye

...