0 oy
205 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
Hanimlar merhaba. 2 li tarama sonucuyla alakali doktor risk yuksek dedi . Trisomi 21   1/355 çıktı.  Sonraki surec nasil ilerliyor . Doktor tetkik gerekir ugrayin filan dedi . Bu durumu yasayan var mi . Tedirgin oldum . 

5 Cevap

0 oy
(26 puan)
Bnimde 2 li iyi çıkıp 3 lu riskli çıktı detayliya girdim hiç bişey olmadığını soledi Dr korkma herşey allahdan kabulumuz onlar bizim evlatarimiz is bişey yoktur dua et ama detaylı ultrasonada girdim sende gir istersen
(30 puan)
Detaylı ultrasona  kacıncı haftada bakılıyor acaba
(26 puan)
Vllja ben 18 hafdatydi galiba ama 21.  Yada 22 haftada yapilior bnimiiisi erken ultrason oldj
-Reklam-
0 oy
(41 puan)
Bebeğinizin ense kalınlığı hakkında ve burun kemiğinin oluşumu hakkında bilgi verdi mi?
(8 puan)
Evet ense kalinligi yok aksine cok iyi durumda  burun kemigi de var dediler. Kan testi riskli çıktı
(41 puan)
İnsaAllah sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alırız bebeklerimizi.Böyle sorunların ihtimallerin çok olduğunu fakat doğum olunca hep sağlıklı bebişlerin dünyaya geldiğini duydum.Bol bol dua edelim sağlıklı olsun.
(8 puan)
Amin amin amin  cumlemizin insaAllah
0 oy
(3 puan)
Banada aynısını söyledi yaştan dolayıda yüksek risk çıkabiliyor..  bana sıvı aldırmami, yada 8 bin TL vererek kan vermemi söylediler ama ben hiç birini yaptırmadım . Sonuç olarak öyle bile olsa anne karnında müdahale edilemiyor Allah tarafından olan birşey oluyor..  öyle çıkmış olsa çocuğu aldircak misin ? Hem sağlıkli olupta sonradan birşey olamayacağının garantisini vermiyor hayat.. Bence kendine hamileliği zehir etmeye gerek yok.  Kalbini ferah tut.. ALLAH evlatlarımıza sağlık versin..  ALLAH ne eylerse güzel eyler.
(8 puan)
Suphesiz . Bunlari bilsem de duygu kontrolu noktasinda kendime hakim olamiyorum. Dua edin lütfen.
0 oy
(227 puan)
Yas riski oluyor bende yas riski cikti 31yasndaym sizin yas kac
(8 puan)
Ben de 31 yasindayim
(8 puan)
Yas riski degil benim ki
0 oy
(269 puan)
Bence fetal dna testi yaptırın. Down sendorumu ve trizomi 21 ve trizomi 18 konusunda yüzde 99.9 doğruluk oranıyla bir sonuç veriyor. İkili tarama testlerinin doğruluk oranı düşük. Bissuru hamile kadına benzer sonuçlar cikiyo ama bicogu hiçbir sağlık sorunu olmadan doguyo bebeklerin. Fetal dna testi anneden bir tüp kan alınarak yapiliyo. Suan sizin kaninizda bebeğin DNA sı var. Bebeğin DNA sini ayristirip kromozom bozukluğu olup olmadiginin tespiti yapılıyor. Eskiden alınan bir tüp kan Amerika'ya gönderiliyordu ancak ülkemizde artık yasa gereği yurt dışına gitmiyo alınan kanlar burdaki labaratuarda yapiliyo aynı teknolojiyle. Biz Ağustos ayında 5 bin TL ye yaptırmıştık. Ücreti 390 dolar gibi biseydi aslında ama ortalama 5 bin TL ye denk gelmişti. Durumunuz varsa yaptırmanızı tavsiye ederim kafanız rahatlar. Umarım hiçbir sorun yoktur sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alirsiniz

İlgili sorular

651,490 soru

3,429,262 cevap

4,261,778 yorum

184,135 üye

...