0 oy
339 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Bugün Dr gittim ayrıntılı ultrason için gün al dedi gel acaba tekrar Dr mu bakacak detaylı ultrasonyona yoksa ultrason bölümünde olanlar mi bakıyor?devlete gidiyorun bu ardaa.ayrintili ultrason nedir Altan muayene mi yapiyolar? 
Gebelik haftası 17

2 Cevap

0 oy
(27 puan)

Canim karnindaki siviya kadar tüm herseye bakiyorlarmis.

Normal ultrasin gibi  2 uzman doktorla bakiliyor ve 45 suruyormus

Bebekte yada annede onlenebilcek  bisey varsa onlebebiliyormus.

%90 bisey cikmiyormus ama devletten sen simdiden al randevunu. Cunku en ideal hafta 22. Haftasiymis. Ama devlette sira cok oldugu icin 2 ay kadar atabilir seni.

Cunku ben ankara şehire  gittim  2 hafta once. 19. haftalikti hic gun vermedi ocaga kaldin sen gunun gecoyor olmaz dedi. 

Beni çevrem yanlis bilgilendirdigi icin oncesinde sira almadim.

Alttan muayene  yada karnindan sivi aldiklari felan yok. Banada oyle soylediler korktugum icin sira almamistim. cok pismanim. Hatta ozellerde bile sira bulmak cok zor ve cok pahali.

Bu konuda en guzel anlatimi youtubede dogan kocatepe yapiyor mutlaka izlemeni tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(198 puan)
Devlet hastanesinde kadın dogumcuya git ordan sıra verecekler. Normal ultrason gibi değil bebekle ilgili hersey çok ayrıntılı inceleniyor. Eğer erken mudahaleyle iyilescek felan bi durum varsa müdahale ediliyormuş.simdilerde sıra almamda fayda var çünkü sıra bulmak zor. Ben geç kaldığım için özelde yaptırmak zorunda kalıyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 315 göst.
0 oy
4 cevap 499 göst.

648,231 soru

3,416,910 cevap

4,247,568 yorum

183,238 üye

...