0 oy
347 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
kapalı
Merhabalar. Öncelikle tüm anne adaylarına Rabbım kolaylık versin sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin Insaallah, anne olmak isteyen herkese Rabbım nasip eylesin. Ben 4-5 haftalık hamileyim yeni öğrendim hamileligimi. Öğreneli 5 gün oluyor. Dün hastaneye gittim ultrasonla bakıldı ve doktor gebelik var kese görünüyor dedi onun dışında bir şey söylemedi. Bugün de lavaboya gittigimde iç çamaşırı kahverengi leke gördüm gün boyu yoktu akşam oldu. Hamilelikte normal mi bu durum ? Hamileligim bana sürpriz oldu beklemiyordum fakat 5 günde bile alıştım şuan korkuyorum bir şey olacak diye. Hamilelikte lekelenme normal mi ? 
Gebelik haftası 5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

0 oy
(81 puan)
Devamı gelirse Dr git düşük riski oluyor devamlı olursa
(11 puan)
Tamam çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(41 puan)
Hayır normal değil, düşük yaptım ilk kahverengi leke ile başladı direk hastaneye git düşük önleyici verecektir. Umarım bir şey yoktur rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
(11 puan)
Amin insaallah, umarım düşük değildir ya :(
0 oy
(227 puan)
İlk gittimde biz keseyi gorememistik doktor bana düşük onleyici ilaç vermişti açıkçası çok kullanmadım ama sizede vereceğini dusunuyorum bende öyle lekelenmeler yoktu ama çevremde çoğu hamilede de lekelenme oldu ihmal etmemek lazım birde Allah bu dünyada icicek suyunu ekmegini ayirdiysa hiç korkma endişe kapılma ferah tut içini inşallah güzel haberler verirsin dilerim birşey yoktur 
0 oy
(642 puan)
Benim o şekilde lekelenmem sanırım 3 ay sürdü hiç doktorda soylemedim ne yalan soylim şuanda 5. Ayına girdim 
(741 puan)
Niye soylemediniz
(269 puan)
Evet neden söylemediniz
0 oy
(741 puan)
Korkma benimde olmuştu acile git progestan verirler sonrada kendi doktoruna gidersin hemen
0 oy
(520 puan)
Kimi insanda başlarda kanama görülebiliyor üçüncü gebelikgim ve ucundede aynı sorunu yaşadım tabi progestan kullandım, özelikle suankinde adet kanaması gibi kanama gördüğüm acile gittim doktor duusk yapicaksin dedi eve gönderdi bende biraz rahat hareket etim yani baya hemde koli felan kaldırdım bir hafta bekledim bısey mayın a tkrr gitim doktor kese bozulmuş felan dedi ama şuan şükür sağlıklı ve 34 haftalık herhangi bir ilaç kulnmadim 

İlgili sorular

644,157 soru

3,402,225 cevap

4,229,680 yorum

182,164 üye

...