0 oy
189 göst.
Doğum kategorisinde (29 puan)
kapalı
34. Haftam dayım devlet hastanesine 9. Hafta da gitmiştim sonrası hep özelde muayene oldum ve anlaşmam var. Doğumumu kesinlikle normal doğum yapmayı çok ıstiyorum tabi Rabbim ne dilerse o ama özellerin hemen bi sezeryan önerisi oluyor ya korkuyorum. Sırf bu yüzden devlete gitmeyi düşündüm ama şu satten sonra gitsem geç mi olur, doğumumu devlet üstlenir mi? 
Gebelik haftası 33+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(462 puan)
Tabi ki canım eltim sürekli özele gidiyordu son dakikada sancıları başladı devlete gitti hemen doğuma aldılar ama özelde ki dosyalarını götürmeyi unutma dosyalara bakıp ordan takip edecekler seni 
(29 puan)
Çok teşkkür ederim. Ultrason görüntülerim şeker test sonucum ve detaylı ultrasonm var şimdilik sonraısnda nst falan da olursa onları da alayım yeterlidir heralde dimi?
(462 puan)
Rica ederim canım özelde her ne işlem yaptirmissan hepsini al götür gözden geçirip doğuma alırlar seni eltimi öyle doğuma aldılar dosyaların yoksa almazlar Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:))
(627 puan)
Iki kere de develte muane ol cnm daha iyi olur son dk gitsen de bakar ama girişin olsun
(29 puan)
Çok rahatlattın beni Allah senden razı olsun çok sağol ♥
(462 puan)
Allah senden de razı olsun inşallah canım benim:))❤️
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

656,879 soru

3,450,076 cevap

4,286,011 yorum

185,537 üye

...