0 oy
109 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (142 puan)
Hamile olduğumdan beri gözlerimin altında kirpik yoktu 3er 4er sürekli çıkıyor yokluktan 100tane kirpige kadar ulaştı nerdeyse bu bir, ikincisi çok fazla benlerim yoktu benlerim çoğalmaya başladı, çok usumezdim deli gibi üşüyorum, her gece bu saatlerde muhakkak kusuyorum, sigaradan ekşi herşeyden patlıcandan soğudum, çok fazla yorgun ve uykulu hissediyorum sizdeki değişimler nelerdi veya benim yaşadığım şeylere yorumlar yapar mısınız 
Gebelik haftası 6 hafta 5 gün

2 Cevap

+1 oy
(271 puan)
Ben suan 5 haftaligim. Henuz bi degisiklik yaşamadım.  Karnimd ara ara kramplar oluyor kasiklarda fln.. bel agrim cok oluyor. Fazla ayakta duramiyorum.. yuzume aydınlık geldi :)) melüllük var gözlerimde :) evt bnm de kirpiklerim yogunlasti. Cifter cifter çıkıyor.  Ve dik çıkıyor bazen.. suan herhangi bi bulanti kusma koku hassasiyetim yok. Insallah ilerleyen haftalarda da olmaz.. saglikli gunler hamisler..
(142 puan)
İkinci muaynemde tam 6 haftalıkken hem bebeğim göründü hemde kalp atışı duyuldu ☺️❤️
(271 puan)
Maşallah.. bende pazartesi kontrole gidicem
(142 puan)
İnşallah sende güzel haberlerle dönersin ☺️
(271 puan)
Hadi Insallah.. doktor, annesi bak bebegin burda dedi. Cok tuhafıma  gitti :))
(142 puan)
Evet çok güzel bir duygu ya ☺️
-Reklam-
+1 oy
(190 puan)
Evet normal. Et beni Benim hic yoktu boynumda ve koltuk alti bölgemde cikti. Yorgunluk uyku modu da oluyor ben 25. Haftama kadar surekli yattim. Evimden tiksindim. 5 ay mutfağa giremedim yemek yiyemedim. Sigara kullaniyordum tiksindim kokusunu bile cekemez oldum esim dus almadan asla yanima gelemezdi garibim :) ve kusmak cok cok normal ve kötü bos mide ile kusmaktan ölecek gibi oluyordum. Üşümen icin haziran ayinda kaban giyiyordum bi eksiklik varmidir bilmiyorum hastaneye gitmedim o neden den olayi. Allah'ım bu çektiğimiz sıkıntılara sabır versin karşılığında evlatlarimiz hayırlı evlatlar olsun insallah.
(271 puan)
Kesinlikle cnm :)) rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin, tatlo yorgunluklar versin
(190 puan)
Ayy yok canm ya ne tadi var da cikarcam :) ben tekrar ayni seyler i yaşarım belki die 2. Bebegi zor düşünürüm galiba Allah korusun.
(142 puan)
Kusma olayı gerçekten insani o kadar düşürüyor ki anlatamam bütün hayata enerjisini kaybettiriyor
(190 puan)
Evet 5 ay ya dilek olay ve miden bosken kusmak mide asidinin tadi agzinda kaliyor gecmiyor tekrar miden bulaniyor :) of off
(142 puan)
Ayyy evet hatirlamasi bile kötü ve şuan midem nasıl yanıyor başına gelen bilir

İlgili sorular

651,081 soru

3,427,524 cevap

4,260,063 yorum

184,020 üye

...