0 oy
120 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (521 puan)
Arkadaşlar bugün şiddetli bir ağrı çekiyorum, ilk haftalarda yerleşme nedeniyle normal karşılıyordum. Bugünkü biraz korkutuyor. Bildiğiniz adet ağrısı çekiyorum, bu haftada normal midir? Öğleden sonra doktora gideceğim ama içim de rahat etmedi. 
Gebelik haftası 16+3

3 Cevap

+1 oy
(1,144 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Dooktor en güzel aciklamayi yapar ama gebelikte hiçbir ağrının normal olmadığını şok edici yollar ile öğrendim. 
(521 puan)
korkuyorum ben de. Kanama yok ama korkuyorum, bir kaybım var. Kanımda enfeksiyon çıktı. Kadın doğuma gideceğim öğleden sonra.
(521 puan)
sizin nasıl bir sıkıntı oldu acaba ağrıyla ilgili
(1,144 puan)
Benim için diyorsanız eğer, ben çok önemsemedim... Adet sancısı gibiydi, sol yumurtalık özellikle ama bekarken de çok ağrirdi... Temizlik yaptım ondandır, aman yürüdüm ondandır diye diye erteledim. Doktora rutin kontrole bir gittim, dogurmama ramak kalmış. Serklaj yaptılar ve şu an ayağa kalkmam yasak... Oturmam da aynı şekilde... Şok olduk, hiçbir şeyim yok diyorum doktor ağrın olmuş olmalı diyor... Yani oldu da size yazacak kadar ekstrem değildi dedim, olmaz öyle şey her şeyi söylemek gerekiyor Özge kız dedi :)
(521 puan)
Şimdi geldim doktordan, kum döküyor olabilirsin dedi. Çok şükür rahim açıklığı ya da bebekle ilgili bir sıkıntı yok ama bu da başka sıkıntı. İdrar tahlili istedi, sonuçlarını bekliyorum. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sıkıntılarınız geçer de çocuğunuza sağlıkla kavuşursunuz... Serklaj benim de korktuğum konulardan biri.
(1,144 puan)
Amiiin inşallah, bilmukabele:) sağlıcakla kavusalim bebislerimize en güzel ve doğru zamanda :)

Size de çok çok geçmiş olsun. Bebisle alakalı bir durum yokmuş çok şükür, içiniz ferah olsun :)

Serklaj burada görüyordum ama asla açıp okumamistim konu başlıklarını... Ne oldugunu bile bilmiyordum, başıma geldi... Sağlık olsun, hayırlısı ile üç ayı bir gecireyim de yatarak :) sonra oğlumla kavuşmaya gün saymaya başlarım inşallah
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Evet bu normal deyildir ya idrarda zülalın miqdarı çoxalıb ,ya hər hansı bir mikrob daşıyıcısı ola bilirsiniz.Yani bana da Boyle ağrılar oluyordu 6-7 haftalikda doktor bana bunları söylədi 
(521 puan)
başta da oluyordu, doktor normal rahim büyüyor dedi de bu haftada normal mi bilemedim
0 oy
(2 puan)
Evet bu normal deyildir ya idrarda zülalın miqdarı çoxalıb ,ya hər hansı bir mikrob daşıyıcısı ola bilirsiniz.Yani bana da Boyle ağrılar oluyordu 6-7 haftalikda doktor bana bunları söylədi ..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
21 Şubat 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 6128 (487 puan) sordu

649,444 soru

3,421,403 cevap

4,253,036 yorum

183,559 üye

...