0 oy
165 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
Kızlar 11.hafta da kanamam oldu baya, kıpkırmızıydi, acile gittim iğne ve progestan verdi bi hafta evde dinlendim,2 3 hafta sonra 14 haftada dün yine kanamam oldu, hiç ağrı sızı olmadı, ama kan baya vardı bı pedin yarısına yakın oldu,klozetin suyu kıpkırmızıydi, çok korktum, yine doktora gittik bu defa 15 gün rapor verdi, küçük bı miyom olduğunu belki de bundan olduğunu söyledi,göbekten prolutez verdi kalçadan iğne yap dedi,bı yandan progestani artırdi günde 3 e çıkardı,ben anlamadım bu kanamalar niye oluyor,bebekte her seferinde gayet saglıklı görünüyor,hatta hıc durmadan hareket edıyor, ikili tarama testim de temiz çıktı,ama kanamam bugün de oldu nıye böyle anlamadım, cok zorlu gecıyor süreç 
Gebelik haftası 14

3 Cevap

0 oy
(12 puan)
Kalçadan iğneyi haftada bir kez dedi
-Reklam-
0 oy
(810 puan)
Öncelikle geçmiş olsun canım bazen doktorlar bile bilmiyormuş kanamanın neden olduğunu bunu kadın doğum doktorum söylemişti..9 ay boyunca kanaması olup sağlıklı doğuran hastalarda oldu dedi hiç kanaması olmadan sağlıksız gebelik yaşayıp ya kalbi durup karında bebekleri ölen hastalarımda oldu dedi..Benim kuzenimin ilk 4 ay kanaması olmuştu ki gebelikte adet görenlerde varmış umarım bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız canım benim ilki düşük oldu ilk başlarda kahverengi lekelenme sonra ara ara kanamalarım olmaya başladı zaten bı kaç gün sonra düşürdüm şuan tekrar hamileyim geçen hafta yine oldu lekelenme progestan verdi ve bol bol dinlenecek uzanacaksın dedi sende kendini yorma dikkat et Rabbim sana bağışlasın 
(12 puan)
Teşekkür ederim inşallah ikimizde sağlıkla alırız kucağımıza,ben anlamadım gitti bu işi, gerçekten çok zorlu bir süreç
(810 puan)
Rica ederim amin inşallah canım evet bayağı bir zorlu yol :)
0 oy
(166 puan)
 5. Hafta yoğun kanama ile hastaneye yattım canım. Önceki gebeliğim de kalbi durduğu için düşük ile sonuçlanmıştı maalesef. 

3 gün sonra çıktım hastaneden eve günlük pruluton iğne ve progestan sabah akşam fitil olarak artı günlük kan sulandırıcı iğne ve 1000lik serum verdi. 8.

 Hafta serumu kesti diğerlerine devam ettik tabi hep yatış... 11. Haftanın başında bacaklarımdan kan akarak tekrar hastaneye yattım bebiş iyi ama sürekli kanama alanı oluşuyordu. 3 gün sonra çıktım serum hariç hala aynı tedavi 4 gün önce tekrar kanama alanı oluştuğunu söyledi yarın kontrolüm var. 13. Haftadayiz her seferinde korkuyorum geçmiyor bu korku da.

Rabbim kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah. ❤️
(166 puan)
Leke şeklinde devam ediyor arada duruyor tekrarlıyor
(12 puan)
Göbekten iğneyi doktorunuza sordunuz mu
(166 puan)
Haftaya pazartesi kontrolüm var canım inşallah o zaman soracağım birkaç gündür leke kesildi plasenta tamamen oluştu artık o yüzden kesilmiştir çok şükür dedi tlfda görüştük inşallah tekrarlamaz psikolojik olarak çok yorucu
(12 puan)
İnşaallah benimki de tekrarlamaz. Benimde 22 gün oldu hala kanama olmadı tekrar çok şükür ama benim tahminim ilişkiden kaynaklı olduğu artık,çünkü diğer iki kanamamda da bir gün önce ilişki oldu üzerinde 15 saat falan geçti ve sabah uyandığımda kan geldi. Yani normal gün içinde değil. İlişkiye girmiyoruz artık asla o zamandan beri de olmadı gibi geliyor. Normalde doktor sorun yok normal hayatınıza devam edebilirsiniz demişti. Bizde dikkatli olmak kaydıyla akışına bırakmıştık çok sık olmadan. Eğer bir daha kanamam olmazsa eminim ilişkiden kaynaklı oldu. Artık asla tabi ilişki yok. Sizin kanamanız nasıl oldu gün içinde mi.
(166 puan)
Ben annemlerde kalıyordum eşim işi sebebiyle şehir dışında idi. Tuvalet yemek harici kalkmazken bile oluyordu. Sebebi hala muallak..
İlişki de eksik kalıversin aman :)
5. Haftadan beri yasak bize 16. Haftadayiz şu anda aman kimsenin olmasın herkes rahat geçirsin inşallah ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 254 göst.
26 Aralık 2022 Doğum kategorisinde yldzy (1,572 puan) sordu
0 oy
5 cevap 273 göst.

649,116 soru

3,419,997 cevap

4,251,273 yorum

183,466 üye

...